U Dubrovniku u ponedjeljak seminar Povjerenstva za politiku teritorijalne kohezije i proračun EU

Na seminaru će među ostalim govoriti ministrica Gabrijela Žalac, župan Nikola Dobroslavić i predsjednica povjerenstva Isabelle Boudineau


Dubrovačko-neretvanska županija s Odborom regija EU organizira u ponedjeljak 4. ožujka u Hotelu Palace u Dubrovniku seminar Povjerenstva za politiku teritorijalne kohezije i proračun EU (COTER) ”Upotreba instrumenata kohezijske politike za rješavanje nedostatka ulaganja u europskim regijama”.


Na seminaru će među ostalim govoriti ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske Gabrijela Žalac, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić i predsjednica povjerenstva COTER Isabelle Boudineau.

Dan nakon, u utorak 5.ožujka, također u hotelu Palace u Dubrovniku ožujka održat će se ministarska konferencija ”Kohezijska politika i strukturne reforme nakon 2020.” na kojoj će uvodni govor održati i župan Nikola Dobroslavić.

Na konferenciji će biti i ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Republike Hrvatske Gabrijela Žalac, Povjerenica Europske komisije za regionalnu politiku Corina Cretu te drugi visoki predstavnici EU.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime