Tudor uoči Varaždina: Svjesni smo da prošle dvije utakmice nismo bili na razini na kojoj možemo biti

Trener Igor Tudor najavio je sutrašnju utakmicu pred praznim Poljudom

Nogometaši Hajduka u utorak od 18.55 sati igraju utakmicu 29. kola HT Prve lige protiv Varaždina pred praznim tribinama Poljuda.


Utakmicu je najavio trener Igor Tudor na konferenciji za mediji koja je održana putem Zoom aplikacije.

– Mogu najaviti da će biti novih igrača i promjena, idemo pokušati radom dignuti kvalitetu naše igre u svakom segmentu. Želimo biti opasniji, bolji, stvarati više šansi – između ostalog je kazao trener Bijelih u najavi dvoboja s Varaždincima.

Prva dva susreta koristili ste 19 igrača. Je li razlog to što želite zadržati svježinu ili želite dati priliku svima da se nametnu?

– Oboje, ali i treće, odnosno tražim neka rješenja za neke stvari s kojima nisam zadovoljan. Mogu odmah najaviti da će biti novih promjena za ovu utakmicu. Gledam i ostale lige, nitko još nije na pravoj razini, pa tako ni mi. Moramo još raditi, sutra ćemo probati neke nove stvari.


Jesu li vas iznenadili rezultati izravnih konkurenata?

– Variraju. Osijek je bio dobar protiv Lokomotive, ali nije bio najbolji u prošloj utakmici. Rijeka je s Varaždinom igrala “al pari”, susret Lokomotive i Dinama je uvijek jedan poseban tip utakmice… Svi variraju, nitko još nije u formi i bit će zanimljivo do kraja. Idemo rasti i biti bolji, to je naš cilj.Varaždin je momčad koja je zabila najmanje golova, ali je dobra u obrani?

– Jako dobri su bili protiv Rijeke. Igrali su hrabro, čvrsto i bili su opasni. Teklić je dobar igrač, čvrsti su prema nazad i imaju dobru energiju. Međutim, nama su tri boda prevažna. Nastojat ćemo biti konkrektniji nego u protekle dvije utakmice, igramo kod kuće i želimo zaokružiti ovaj ciklus s tri pobjede.

Sutrašnja utakmica djeluje opasno. Dojam je kao da su se već upisala tri boda…

– Igrači su svjesni da u prošle dvije utakmice nismo bili na razini na kojoj možemo biti, stoga nema razloga da se opuštamo. Mogu najaviti i da će igrati nova četiri igrača – Vušković, Eduok, Nejašmić i Čolina od početka.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime