Hajduk sutra u sklopu 21. kola HNL-a dočekuje Lokomotivu na Poljudu.

Splitski klub sutra slavi 109 rođendan, a utakmicu je najavio trener Hajduka Igor Tudor, javlja Index.

“Svi su trenirali normalno, jedino Simić nije s momčadi, on će se priključiti radu u ponedjeljak. Ostali su svi na dispoziciji, spremni, motivirani. Sve će to sutra biti pozitivno. Radim svakodnevno na tome da dobijemo gard. Vidjeli ste protiv Varteksa po onoj livadi, koliko se moglo vidjeti. Želim da uvijek igramo isto. To će nam dati ono što je bitno, gard, stav, ponašanje koje ne smije biti vezane uz gostovanje domaćinstvo i rezultat. Imamo svoj put, treba rasti, biti bolji nego što je bio slučaj u prošloj utakmici”, rekao je Tudor pa nastavio:

“Lokomotiva ima dobre igrače. Jako su dobri u kontranapadu. Imaju Sammira koji može riješiti jednim potezom, imaju Budimira. Goran Tomić je to dobro posložio, imaju našeg golmana Ivu Grbića, ali mi gledamo na sebe.”

Tudor je otkrio kako je Hajduku došla dobra ponuda za Jaira, jednog od najboljih stranaca koji su igrali u Hajduku.“Čuo sam što se piše. Jairo ima dobru ponudu, ali i još tri-četiri igrača. Hajduk će odlučiti što je najbolje za klub. Što će se dogoditi, ajmo pričekati nekoliko dana. Jairo je jedan od naših najboljih igrača, vrlo važan čimbenik za nas. U HNL-u radi razliku, drago nam je da je on tu”, izjavio je Tudor.


1 KOMENTAR

  1. Hajduk je kroz cijelu povijest igrao u sustavu s tri igrača u zadnjoj liniji, zanimljivo je da su problemi počeli prije 10-15 godina baš onda kada je promijenjen sustav s četiri igrača u zadnjoj liniji. Sve u svemu sada napokon imamo dobru momčad i trenera, jedini igrač koji nije po mom guštu je Jairo, međutim postoji ponuda za njega tako da nije moglo bolje ispasti. Bradrić također nije bio igrač po mom guštu, kao da tamo gore mene netko sluša i slaže momčad 🙂

Comments are closed.