TUĐI ČOVIK NIKAD NEĆE ZNATI Priča navijača koji su krenuli za Liverpool raznježila društvene mreže

Izlaze iz aviona grupirani, a dotični čovjek i dalje s njima. Skida majicu, a ispod piše Hajduk.

Nakon što smo danas objavili poruku jednog navijača Hajduka koji se spakirao i krenuo za Liverpool ne rekavši nikome, pa poslao poruku bratu da kaže roditeljima, stiže nam još jedna poruka od naših navijača.


Naime, Hajdučke vijesti, stranica na Facebooku, objavili su zanimljivu priču iz aviona koji su navijači Hajduka željeli podijeliti s ostalima. To je priča o neizmjernoj ljubavi prema klubu koju ni najveće prepreke ne mogu spriječiti.

Naime, objašnjavaju navijači, u avionu je velika grupa navijača koja se međusobno smije, dobacuju jedan drugome, druže se.

Pored autora poruke sjedi čovjek po čijem se ponašanju nikako ne može zaključiti da je “naš”. Razmišlja ekipa- “uštekao se”, ne sudjeluje u raspravi, ne smije se na njihove “baze”.

Izlaze iz aviona grupirani, a dotični čovjek i dalje s njima. Skida majicu, a ispod piše Hajduk.

Naime, čovjek je gluhonijem i tek s usana je čitao što su mu govorili, zove se Mate iz Omiša i krenuo je na utakmicu. U 6 ujutro se vraća kući.


Iako ne može čuti navijanje, atmosferu ni pjesmu- Mate je krenuo i oduševio ekipu u avionu. Ljubav prema Hajduku zaista nema granice. I ‘ko to more razumit… 🙂

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0