‘TRUDNOĆA NAS JE IZNENADILA‘: Legendarnom hrvatskom golmanu stiže šesto dijete

[ČESTITAMO STIPE] Proslavljeni Hajdukovac i jedan od naših najboljih i najomiljenijih nekadašnjih reprezentativaca


Legendarni splitski golman Stipe Pletikosa i njegova supruga Angela pripremaju se za dolazak još jednog člana. Njihovih petero mališana: sinovi Franko (11) i Manuel (4,5) te kćeri Eli (7,5), Ruža (6) i Marija (2) uskoro će dobiti bracu ili seku. Poznatim roditeljima prvi smo čestitali na proširenju njihove velike obitelji.

Sreći u obitelji Pletikosa nema kraja! Kako smo ekskluzivno doznali – par čeka još jedno dijete, samo dvije godine nakon što su dobili svoje najmlađe dijete, kćerkicu Mariju.


– Dobro se osjećam i sve je u redu. Upravo pripremam ručak – kazala nam je Angela Pletikosa (39), kad smo je nazvali da njoj i Stipi (42) čestitamo na radosnoj vijesti. Prema onom što je ispričao svojim bliskim prijateljima, kojima su on i njegova supruga nedavno priznali da će ponovno postati roditelji, Angelina trudnoća ih je oboje iznenadila. Par za sada ne otkriva detalje, no i prijašnjih puta su radosnu vijest dugo držali za sebe. O svojoj petoj trudnoći Angela nam je sve detalje ispričala kad je već bila u osmom mjesecu.

– I Stipe i ja smo presretni što nas iznova čekaju pelene, bočice, pa čak i neprospavane noći. Roditeljstvo je, naime, za nas najljepša stvar na svijetu. S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Sve do nedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u  tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu – kazala je Angela u svibnju 2019. za Gloria.hr.

Stipe nije mogao zaželjeti bolji dar za rođendan koji je proslavio prošli mjesec.

Proslavljeni Hajdukovac i jedan od naših najboljih i najomiljenih nekadašnjih reprezentativaca kojega zadnjih godina gledamo kao televizijskog sportskog komentatora, mnogo je puta kazao da mu je želja imati veliku obitelj.  O kući punoj djece uvijek je sanjala i Angela, koja je po zanimanju ekonomistica koja se, kad se 2003. udala za Stipu, potpuno posvetila suprugu i djeci. Svoje prvo dijete, sina Franka, Stipe i Angela dobili su nakon sedam godina braka.

– Želim imati veliku obitelj. Za mene su pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas – izjavio je jednom prilikom Stipe, koji se od sportske karijere oprostio 2016. Otad ga se najčešće može vidjeti u šetnji sa suprugom i njihovom djecom. Njemu i Angeli ponovno proširenje obitelji još je jedan neprocjenjiv dar za punoljetnost njihovog braka. Naime, u lipnju će proslaviti 18 godina zajedničkog života – blagoslovljenog s uskoro šestero mališana.Moja reakcija na članak je...
Vau
81
Haha
2
Hagić
30
Hmmm
3
Plač
2
Grrr
3
Molim?
7Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime