Troje mladih iz Dalmacije konzumiralo drogu pa im pozlilo: Svi završili u bolnici

Radi se o dvjema ženskim osobama u dobi od 21 i 20 godina te muškoj osobi u dobi od 28 godina


Zadarska policija objavila je priopćenje o kriminalističkoj istrazi nad 49-godišnjakom zbog sumnje da je prodavao drogu.


“Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te Omogućavanje trošenja droga.

Pozlilo im

Do sada provedenim istraživanjem, sumnja se da je 49-godišnjak u nedjelju, 29. studenog oko 00:30 sati na području grada Zadra, stavio na raspolaganje dvjema ženskim osobama  u dobi od 21 i 20 godina te muškoj osobi u dobi od 28 godina svoje osobno vozilo šibenskih registarskih oznaka u kojem je omogućio da svi zajedno konzumiraju sintetičku drogu amfetamin tzv. speed koju je 49-godišnjak donio sa sobom”, navodi policija.

“Tom prilikom, uslijed konzumacije amfetamina i drugih kemijskih tvari svima je pozlilo te im je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zadar”, dodala je policija.

“Tijekom kriminalističkog istraživanja izvršen je očevid vozila te je pronađeno oko 5,7 grama droge amfetamin te boca zapremine od 1 litre u kojoj se nalazila prozirna tekućina nepoznatog kemijskog sastava koja svojim karakteristikama nalikuje na tekućinu GBL, a koja tekućina ima gotovo identična svojstva i utječe na konzumente kao i droga GHB.

Pretres prostorija

Također, pretragom doma i drugih prostorija koje koristi 49-godišnjak, na širem šibenskom području pronađena su 4 paketića s ukupno oko 22 grama amfetamina, a za koje se sumnja da su namijenjena za daljnju preprodaju. Isto tako kod 28-godišnjaka na zadarskom području pronađeno je oko 0,5 grama amfetamina i oko 0,3 grama marihuane”, piše.“Droga i pronađena tekućina su oduzete, te će biti proslijeđene na daljnja vještačenja, a zbog sumnje na kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te Omogućavanje trošenja droge protiv 49-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, dok je protiv 28-godišnjaka podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju opojnih droga.

Kriminalističko istraživanje u odnosu na navedeni događaj i dalje se nastavlja”, piše policija.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
10
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
22
Grrr
18
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime