TROGIR Prosinac je stigao u grad, program u Muzeju donosimo sad

U pratnji svoje čarolije, prosinac je stigao u grad, što je na programu u Muzeju saznat ćete sad...


Osnovna škola Petra Berislavića pripremila je prigodan program pod naslovom “Za jubav tebi, grade” koji će se održati u srijedu, 4. prosinca 2019. u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar.


Ne zaboravite javiti svim rukotvorcima i kreativcima koje poznajete da do nedjelje, 8. prosinca u 23:59 traju prijave za Božićni sajam rukotovorina koji će se održavati u atriju Muzeja grada Trogira od 18. do 23. prosinca. Više informacija nalazi se na poveznici Otvorene prijave za sudjelovanje na 3. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira!

U ponedjeljak, 9. prosinca u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar Duško Geić predstavit će svoju novu knjigu “Trogirski klapasi”.

Tradicionalna godišnja izložba radova Likovne udruge Trogir ove godine će se otvoriti u utorak, 10. prosinca u 18:00 sati, a moći će se razgledati do 16. prosinca 2019. u atriju Muzeja grada Trogira.

U svoje planove svakako uvrstite Božićni koncert Glazbene škole Josipa Hatzea – DO Trogir koji će se održati u Galeriji Cate Dujšin Ribar u petak, 13. prosinca s početkom u 19:00 sati.
U petak, 20. prosinca u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se  Božićni koncert u organizaciji udruga Dobre Vile, Glazbene niti ljubavi i KUU “Andrija Matijaš Pauk”.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime