Trogir: Potpisan ugovor o otkupu Stanice za tehnički pregled u Planome

Nakon deset godina problema i gotovo devet godina blokade, napokon ćemo deblokirati gradsku imovinu vrijednu preko 60 milijuna kuna, rekao je gradonačelnik Bilić

U trogirskom gradskom salonu upriličen je potpis ugovora o otkupu Stanice za tehnički pregled u Planome, između trogirske komunalne tvrtke Dobrić d.o.o. i tvrtke Euroagram TIS d.o.o., u vrijednosti od 17.600.000 kuna. Radi se o iznimno važnom ugovoru za Trogir kojim se sanira velik dio duga tvrtke Dobrić d.o.o., odnosno rješava pitanje blokade društva te se stvaraju pretpostavke za normalno obavljanje komunalne djelatnosti na području grada Trogira.


Potpisu ugovora prisustvovali su gradonačelnik Ante Bilić, predstavnik koncerna Agram i predsjednik uprave tvrtke Euroagram TIS d.o.o. Zdenko Vulić te direktorica tvrtke Dobrić d.o.o. Patricija Pavlov.

– Na obostrano zadovoljstvo potpisujemo ovaj ugovor koji je iznimno važan za Trogir i Dobrić. Nakon deset godina problema i gotovo devet godina blokade napokon ćemo deblokirati gradsku imovinu vrijednu preko 60 milijuna kuna. Hvala svima koji su na ovome radili. Iako se ovo neće toliko primijetiti „iz vana“, uvelike će nam pomoći u funkcioniranju grada u budućnosti – rekao je gradonačelnik Bilić.

Nova Gradska uprava uložila je velike napore ne bi li se realiziralo ovo rješenje.

– Puno je posla u proteklom periodu napravljeno da se tvrtka zaštiti od stečaja i da time sva njena vrijedna imovina ne ode na bubanj, i to zalaganjem svih, a prvenstveno Grada u posljednjih nekoliko mjeseci, kojemu se ovim putem zahvaljujem u ime Dobrića. Zahvaljujem se i kupcu koji je ponudio najbolju cijenu. Ovo nam je svima jedan lijep blagdanski dar. Vjerujem da će sada Dobrić odblokirati račun i podmiriti dospjele obveze i početi funkcionirati u bilo kojem obliku, o čemu će tek biti donesena odluka – rekla je direktorica tvrtke Dobrić d.o.o. Patricija Pavlov.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0