Triljani, iskoristite besplatnu turističku turu ove nedjelje: Od Muzeja do vojnog logora Tilurium

Pridružite se besplatnoj turističkoj turi koja će se održati 14. siječnja 2018. godine s početkom u 12 sati u Muzeju triljskog kraja

U sklopu projekta “Upoznaj svoju zemlju” u organizaciji  Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, a povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, Turistička zajednica grada Trilja i Muzej triljskog kraja se pridružuju projektu te vas pozivaju na besplatnu turističku turu koja će se održati 14. siječnja 2018. godine s početkom u 12 sati u Muzeju triljskog kraja.


Radi lakšeg odvijanja vođenja, mole se svi zainteresirani da dođu osobnim vozilom. Program ture obuhvaća Muzej triljskog kraja, rimski vojni logor Tilurium na Gardunu, utvrdu Nutjak te viseći most.

Projekt „Upoznaj svoju zemlju“ je pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora i uz potporu Hrvatske turističke zajednice. Cilj je na na drugačiji način obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske te ukazati na važnost nacionalnog identiteta i bogate kulturne baštine. Vođenja su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svim posjetiteljima i turistima.

Otkrijete svoj grad i sve skrivene priče koje priča… Upoznaj svoju zemlju!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0