TRI MINUTE ČISTE POZITIVE Poslušajte ‘Dobre stvari su pred nama’ Nove generacije

Iza samog uratka stoji provjereni dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić, pjesma je novi feel good singl iz deciBel studia


Kao dobar predznak nadolazećeg proljeća i sunčanih dana, svakako je uvijek i pjesma. Ona po svojoj prirodi, kao da se savršeno uklapa u taj scenarij, ispunjavajući  je dodatnom zrakom svjetlosti  svoje zvonke radosti. Cijela ta slika još je posebnija kada u sebi nosi dobre stvari za svaki dan, baš kao što je i ova pjesma Nove Generacije.

U pjesmi ‘Dobre stvari su pred nama’, okupljeni mladi glazbenici  udruženim snagama, ali prije svega talentima, i ovaj put nam neizostavno donose čistu harmoniju pozitive. Iza samog uratka stoji provjereni dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić, pjesma je novi  feel good singl iz deciBel studia.

Istoimena pjesma odašilje prijeko potrebnu pozitivnu poruku, da unatoč ovom čudnom i neizvjesnom vremenu u kojem živimo, ipak moramo pronaći u sebi dašak pozitive i okrenuti se ka svim dobrim stvarima koje su pred nama. U njoj sudjeluje deset fantastičnih mladih pjevača okupljenih pod zajedničkim nazivom ‘Nova generacija’.

Naime, istoimena pjesma ispunjena vedrinom, prožeta je i elementima koji se tiho provlače svakim našim danom, a koje vrlo često zapostavimo zbog životne buke i užurbanosti.


Upravo ovo je, čini se, njezina nit vodilja koja nas spaja u istoj točki, te vjerujemo kako će zasigurno biti zapažena i ostaviti trag u široj publici kao takva, za svaki dan. Stoga Vas jedino još možemo pozvati da jednostavno uživate u samoj skladbi.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime