Podijelite

Na Poljudu je u srijedu poslijepodne održana konferencija za medije Steaue.

Prvi je na pitanja novinara odgovarao Šibenčanin Antonio Jakoliš, Steauin prvotimac.

– Drago mi je da sam na Poljudu u Splitu, usudio bi se reći mome drugom domu. U Splitu sam poveo neke lijepe trenutke. Za sutrašnju utakmicu znam da će biti teška, borbena između dva dobra tima. Obe se momčadi žele kvalificirati u sljedeću kolo.

Vjerujem da smo dobar tim, da smo pripremljeni, da ćemo u Splitu ostvariti dobar rezultat i za 7 dana proći dalje.

Novinari su Antonija pitali koja ga utakmica posebno veže uz Poljud.

– Bila su to neka druga vremena s daleko boljom ekipom. Najdraža utakmica mi je bila protiv Lokomotive, finale kupa. Mislim da je to jedna od utakmica koja će mi ostati u sjećanju.

Komentirao je i aktualni sastav Hajduka.

– Današnji Hajduk je doveo mnogo novih igrača, još uvijek se traže, vidim da su imali problema i s Lokomotivom zadnje kolo, ali respektiramo ih, imaju dobrih pojedinaca poput Nižića, Caktaša, Ivanovskog, Saida… jako dobre igrače i mislim da nas sutra čeka teška utakmica.

Je li on što savjetovao treneru?

– Iskreno, ne mislim da sam bio puno od pomoći jer je stručni stožer obavio dobar posao, govorio je igračima o slabostima Hajduka. Ja sam im pričao samo o atmosferi za koju se moraju pripremiti, a za sve ostalo nisam bio potreban.

Odgovorio je misli li da će Hajduk biti težak protivnik.

– Sutrašnja utakmica, ako prođemo, mogla bi biti najteža kvalifikacijska utakmica. Ali radi se o samo 2 utakmice i svi će dati sve od sebe.

Upitan je hoće li slaviti ako zabije gol.

– Dalmatinac sam iz Šibenika, 60 km odavde. Hajduk je veliki klub bogate povijesti, ali profesionalac sam i mislim da bilo koji igrač protiv svog bivšeg kluba ne bi trebao slaviti taj gol. Dodao je da mu majka trenira za Hajduk, a otac za Dinamo.

Potom je riječ uzeo Nicolae Dica je potom kazao:

– Mislim da će sutra biti teška utakmica protiv vrlo dobre i jake momčadi, vrlo agresivne, i ako mislimo pobijediti moramo odigrati savršenu partiju. U svakom slučaju, navikli smo igrati na lošem travnjaku, takav je bio i kod nas posljednje dvije utakmice.

Komentirao je Hajdukove igrače i publiku.

– Said, Ivanovski, Hamza, a svidio mi se i Bašić koji više nije igrač Hajduka. Torcida je vrlo dobra, ali mi smo navikli igrati pred desecima tisuća navijača, naviknuti smo na pritisak i to ne bi smio biti problem za nas. Moramo biti svjesni ako sutra pobijedimo da imamo dobre šanse kvalificirati se dalje.

Slovan Bratislava ili Rapid Viena. Ne znamo tko će se kvalificirati, ali ako prođemo dalje imat ćemo teške protivnike.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime