U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Grawe traži dva djelatnika za poziciju: Predstavnik prodaje (m/ž) u Splitu. Ukoliko imate mrežu kontakta, komunikativna ste i razborita osoba, prodajni posao niša je za vas. Provjerite što ovaj oglas nudi te koje sve uvjete trebate zadovoljiti kako biste baš vi bili idealan kandidat/kinja. Sretno s prijavama.

Le Méridien Lav, Split trenutno zapošljava na 2 pozicije. Potrebiti su radnici za radna mjesta: Voditelj prodaje poslovnih prostora/Shops manager (m/ž) i Executive Pastry Chef (m/ž). Riječ je o najvećem svjetskom lancu hotela Marriott International sa portfoliom od 5.000+ hotela. Voljeli biste raditi u ugostiteljstvu u srcu Dalmacije? Provjerite uvjete natječaja na linku i aplicirajte do 31.01.

Deltron d.o.o. u Splitu zapošljava na četiri pozicije te na jednoj poziciji u Zadru! Diplomirani inženjer građevine – Voditelj projekta (m/ž), Diplomirani inženjer strojarstva – Voditelj projekta (m/ž), Pomoćnik pri montiranju i servisiranju klima uređaja (m/ž) i Montažer/serviser rashladne i klimatizacijske tehnike / HVAC (m/ž) traženi je kadar za Split. U Zadru se traži djelatnik za poziciju: Diplomirani inženjer strojarstva – Voditelj projekta (m/ž). Ukoliko vas neka od ponuđenih pozicija mami, ne propustite klik na link.

Jet2.com Limited zapošljava na 2 pozicije u Splitu – Resort Customer Helper (Rep) (m/ž) i Airport Customer Helper (Rep) (m/ž). Traže se entuzijastični, energični kandidati, fokusirani na klijente. Provjerite oba natječaja na linku i prijavite se u roku, do 03.02.

Aluflexpack novi d.o.o. ima raspisan natječaj za Stručnjaka zaštite na radu (m/ž) u pogonu u Drnišu. Ako ste kandidat koji ima Višu ili visoku stručnu spremu stručnog studija sigurnosti, položen državni stručni ispit iz zaštite na radu te zaštite od požara, uz najmanje 2 godine iskustva, vas se traži. Provjerite ostale potrebne detalje za prijavu na linku.

Plodine zapošljavaju više izvršitelja za poziciju: Sezonski djelatnik (m/ž), na brojnim lokacijama diljem Jadrana. Biograd na moru, Trogir, Vodice, Zadar, samo su dio lokacija na kojima možete raditi. Poslodavac vam nudi mogućnost stalnog zaposlenja, stimulativna primanja, rad u dinamičnom okruženju, uz plaćene putne troškove i osiguran kvalitetni smještaj. Provjerite natječaj na linku.

Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava Voditelja ekspanzije (m/ž), za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Glavne poslovne zadaće odabranog kandidata uključuju prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, pripremanje izvješća o slobodnim nekretninama ili investicijskim objektima te brojne druge. Ako imate 2 godine radnog iskustva, timski ste igrač okrenut prema postizanju ciljeva, upravo vi ste idealni kandidat. Prijavite se do 14.01. brzom prijavom.

Welmax te pita: Jesi li ambiciozan? Voliš li prodaju i misliš da si dobar u tome? Cijeniš posao u ugodnoj atmosferi? Želiš raditi u renomiranoj tvrtki s 15 godina liderstva u prodaji u Europi? Ako je odgovor na sva pitanja da, ova prilika se definitivno ne propušta. Mjesto rada: Hrvatska. Klik na brzu prijavu.

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije u Hrvatskoj i inozemstvu. Ukoliko ste Dr. dentalne medicine (m/ž), Zubotehničar (m/ž) ili Dentalni asistent (m/ž), ne propustite natječaje ovog poslodavca za upravo te pozicije. Možda to bude vaš korak za nastavak uspješne karijere, a možda tek odličan početak. Ne oklijevajte. Kliknite na link i potražite navedene pozicije.

Ville Matilde ima raspisan natječaj za Voditelja/icu beach bara u Vodicama. Na ovom poslu vas očekuje naručivanje robe te briga o istoj, također i vođenje inventure i planiranje rada djelatnika. Zanimaju vas detalji? Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

Vaš posao.hr.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime