U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova. 

Lauris Moda d.o.o. za rad u Splitu traži Prodavača (m/ž). Od traženih uvjeta potrebno je imati interes za modu i poznavanje modnih trendova, minimalno SSS obrazovanje te spremnost na kontinuirano učenje i razvoj. Poželjno je radno iskustvo na istim poslovima. Očekuje vas rad  u stabilnoj kompaniji koja prepoznaje timski rad ali i zalaganje i rezultate pojedinca, pozitivno i dinamično radno okruženje, redovita mjesečna primanja u skladu s ostvarenim rezultatima te mogućnost razvoja karijere u kompaniji.  Prijavite se putem brze prijave.

Ordizag Trgovina d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Split i Zadar. Osim SSS obrazovanja potrebno je napredno poznavanje engleskog jezika te jednogodišnje radno iskustvo.  Prijavite se putem brze prijave.

OTP Banka Hrvatska d.d. zapošljava na poziciji Analitičar u Direkciji za kvantitativne analize, tržišni i operativni rizik (m/ž). Mjesto rada je Split/Zadar. Osim VSS – matematičkog smjera poželjno je prethodno radno iskustvo te napredno poznavanje rada na PC-u (Word, Excell, Acess, PowerPoint), poznavanje programskih jezika SAS, Python ili R te iskustvo u radu sa bazama podataka. Više informacija o ovom radnom mjestu saznajte klikom na brzu prijavu.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. zapošljava na poziciji Voditelj programa u prodajnom centru (m/ž) – program Keramika i sanitarije. Mjesto rada je Makarska. Neki od traženih uvjeta su minimalno SSS, dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te poznavanje prodajnog asortimana (kupaonska galanterija, pločice). Prijavite se putem brze prijave.

LPP Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Visual Merchandiser (m/f).  Mjesto rada je Zadar/Split. Potrebno je radno iskustvo na istim poslovima te interes i strast za modom. Ukoliko ste kreativna i ambiciozna osoba koja se bez problema snalazi u komunikaciji na engleskom jeziku i napredno poznaje MS Office prijavite se putem brze prijave.  Očekuju vas stimulativna primanja i rad u dinamičnom okruženju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime