U sklopu Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju Hrvatska udruga Benedikt u srijedu, 13. studenog s početkom u 18.30 sati u dvorani Dominikanskog samostana u Splitu organizira predavanje i izložbu “Vukovarske škole u slici i riječi”.

Predavanje će održati prof. Lidija Miletić, ravnateljica OŠ Dragutin Tadijanović iz Vukovara i prof. Petar Elez, ravnatelj Državnog arhiva u Vukovaru, a u ime organizatora prigodnim riječima obratit će se dr. sc. Vini Rakić.

Istu večer s početkom u 19 sati u dvorani Glazbene škole u Makarskoj prikazat će se dokumentarni film “Magistrala ratnog zločina” nastao u produkciji Hrvatskog društva srpskih koncentracijskih logora Splitsko-dalmatinske županije, a suorganizator ove projekcije je Ogranak Matice hrvatske Makarska.

U 18 sati u kino dvorani u Trilju u suorganizaciji Grada Trilja prikazat će se dokumentarni film “Glavu dole, ruke na leđa” redatelja i scenariste Stipe Majića.1 KOMENTAR

 1. POŠTOVANIUREDNIČE ,MOJA PORUKA TEBI ;JEBO TE STEPINAC U KATOLKIČKU STRAŽNJICU ,ZAŠTO MI PRIJEČIŠ OB JAV LJIVANJE MOJIH KOMENTZARA.ČJEBO TE ČAĆA ,KATOLIČKI,ONAJ USTAŠKI.
  9 h ·

  KOLINDA GRABAR- KITAREVIĆ, OKTROIRANA PREDSJEDNICA,AVGANISTANSKA VOJNIKINJA,PROFESIONALNA STJUARDESA!!! !
  PA KAO TAKVA U DANAŠNJOJ VALADAJUĆOJ POLITIČKOJ SITUACIJI JE KOLINDA GRABAR ODLIĆNA ZAMJENA, JER PREDSTAVLJA PRAVO POLITIČKO I DUHOVNO STRAŠILO SAMOJ SEBI ,JER JE RELIGIOZNA,SLABO ILI NIKAKO OBRAZAOVANA OSOBA ,PO ZANIMANJU STJUARDESA ,ZA KOJU BI HEGEL REKAO DA NE ZNA MISLITI, ALI ZNA VJEROVATI I SLUŠATI. A TAKAV JE BIO I OSTAO TUĐMAN NA KOGA SE ONA DANAS POZIVA, NA SVOM PREDSTAVLJANJU NEKOG ,SAMO NJOJ POZNATOG PROGRAMA KAO PRETENDETKINJE NA POLOŽAJ SNAŠE SA PANTOVČAKA KAKO ROBUJE EVROPSKOM MONOPOLSKOM KAPITALU ,POD POKROBITELJSTVOM MAJKE AMERIKE I BASTIONA SVIH OVOZEMALJSKIH ZALA, VATIKANA.I KAO TAKVA BIVA IZABRANA OD NAJMANJE MANJINE HRVATSKIH GLASAČA ZA OKTROIRANU PREDSJEDNICU PODIJELJENIH HRVTA OD VREMENA KADA NAM JE FRANJO TUĐAMNA I ZLOČINAČKA CRKVA ,VJERSKIM RATOM, DONIJELA NOVU OKUPACIJU I PODIJELILI HRVATSKE GRAĐANE NA ONE NAŠE TALIBANE, KRIŽARE,ZATUCANE KATOLIKE I ONE DRUGE I DRUGAČIJE KOJI MORAJU NESTATI ILI SE TRANSFORMIRATI U PONIŽENE I OSIROMAŠENE, PA SLEDSTVENO TOME KOLINDA GRABAR BIVA, U ONDAŠNJIM IZBORIMA,KOJI TO NISU, OKTROIRANIM MANIPULACIJAMA SVETE ALIJANSE,UZ MRŠAVE REZULTATE USTOLIČENA , MAKAR MNOGI GRAĐANI NISU GLASALI , A MNOGI SU SE NAŠLI U ZABLUDI NJENIM APSTARKTNIM OBEĆANJIMA ,NEKIH PLANETRANIH ILUZIJA O UNAPREĐENJU HRVATSKE U NAJBOGATIJU DRŽAVU EVROPE ČIME ĆE RIJEŠITI VELIKU NEZAPOSLENOT I SIROMAŠTVO ,ŠTO JE BILA VELIKA PREVARA . VELIKI POSTOTAK GLASOVA JE PRIKUPLJEN U ISELJENIŠTVU, A POSEBNO U BIH ,GDJE KATOLIČKA CRKVA UZ POMOĆ VATIKANA,PENTAGONA I SVIH DESTRUKTIVNIH SNAGA DEMOKRACIJE SVIJETA, KOJI SU KUMOVALI OVOJ NEIZVJESNOSTI ,U KOJOJ VELIKI PROCENAT GRAĐANA SVIJETA UMIRE OD GLADI , A JOŠ VEĆI PROCENT JE NA RUBU GLADI ,DA SUTRA UMRU U BIJEDI KRŠĆANSKE DEMOKRACIJE KOJU JOJ JE OSIGURAO VLADAJUĆI KAPITAL KOJEG KONTROLIRA PENTAGON I VATIKAN.

  CIA I OSTALE SUŽBE SVETE ALIJANSE SU TAKOĐER BILE AKTIVNE JER JE TO POSTICALA NJEMAČKA NACISTČKA STRANKA,POD EUFEMISTIČKIM NAZIVOM,=NARODNA=DODAJEM, NIBELUNŠKA .

  I TAKO JE NAJVEĆI DIO HRVATSKIH GRAĐANA NAMAGARČEN ,KAO 199O GODINE , OD TUĐMAN-KAPTOSKIH NACISTIČKO-STEPINČEVSKIH HOLOKAUSTSKIH PLANERA ,KOJI SU STVORILI PLAN REINAKARNACIJE STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE ,A TAJ PLAN SU PROVODILI USTAŠKO-KATOLIČKI TERORISTI ,KOJI SU ČINILI JEZGRU ZLOČINAČKOG POHODA PROTIV SOCIJALISTIČKE HRAVTSKE . DAKLE,JEZGRU TOG ZLOČINAKOG POHODA ČINILI SU TERORSITIČKE SKUPINE IZ ZAPDNE NJEMAČKE , ZAPADNE EVROPE I OSTALIH DIJELOVA SVIJETA , A KOJIMA SU UPRAVLJELE ,CIA ,VATIKANSKE I NJEMAČKE SIGURNOSNE SLUŽBE.

  TAKO NAŠA KOLINDA ,KAO PRAVA ZATUCANA KATOLKINJA IZVOJEVALA ONO MJESTO I ONU DUŽNOST KOJOM SE NEĆE ZNATI SLUŽITI ŠTO ĆE BITI NA ŠTETU HRVATSKIH GRAĐANA . DAKLE ,TREBA ZAKLJUČITI DA NAŠA KOLINDA NIJE USTOLIČENA KAO BARBIKA UZ PEĆENOG VOLA ,KAO ŠTO JE NJEN IDOL ,KRUPNOZUBI SATRAP TUĐMAN ,ALI JE BILA OKRUŽENA ,U NAJMANJU RUKLU VOLOVIMA KOJI SU OD NJE NAPREVILI BARBIKU DOPUŠTAJUĆI JOJ ONAKVE NEOZBILJNE I BEZVRIJEDNE PORUKE ,IDIOTSKOG KARAKTERA ,SLANE HRVATSKIM GLASAČIMA.

  I DA ZAKLJUČIM ,TA KUHARICA PAŠTA ŠUTE ILI STJUARDESA ,A U SLOBODNO VRIJEME ATLANSKA SLUŽBENICA,AVGANISTANSKA VOJNIKINJA, ZATUCANA KATOLIKINJA ,A SADA BARBIKA HDZ-EOVIH TALIBANA, DANAS PORUČUJE: NE IZ DUBRAVE UZ PEČENOG VOLA, KAO NJEN PRETHODNIK ,PO STUPNJU SVIJESTI,KATOLIČKO-KMETSKI ISPRDAK,TUĐMAN, NEGO SA TE-VE GOVORNICA I DRUGIH JAVNIH TELASKIH ALTO-PARLANTE BRBLJAONICA ,OKRUŽENA POTOMCIMA STEPINČEVIH KRIŽARA ,KOLJAČA, ČUVARA III-ĆEG REICHA I BASTIONA SVIH OVOZEMALJSKIH ZALA ,VATIKANA ,PREMA KONKORDATU SKLOPLJENOM U RIMU 1935 GODINE,ŠALJUĆI HRVATSKIM GRAĐANIMA KAO I UVJEK DO SADA,IZ NEUKE TIKVE BUDALASTE PORUKE.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime