Tjedan odmora vrijedan traje od 16. do 25. listopada kad će domaći gosti moći uživati u pola cijene. No u akciju se nisu svi uključilli, pa treba pažljivo birati željeni odmor.

Od smještaja, restorana, atrakcija, lokaliteta treba vidjeti gdje se što nudi. Dragana Eterović provjerila je ponudu na Makarskoj rivijeri i nije propustila isprobati zip line na Biokovu. Odmor, možda i uz dozu adrenalina u samo pola cijene. U tjedan odmora vrijedan uključila se i turistička agencija koja nudi turu zip linom na Biokovu koju nismo propustili, piše RTL.

“U tom tjednu očekujemo domaće ljude,a cijenu smo spustili 50 posto. I za djecu još dodatnih 50 posto. Cijena će biti 150 kuna za odrasle i 75 za djecu”, kazao je Thomsas Mravačić, iz turističke agencije iz Makarske.

Agencija organizira i edukativne izlete Biokovom uz posjet Skywalku, ali u tjednu povoljnom za hrvatske goste najbolje je sve isplanirati

“Specifično je što je ovo jedini zip line s pogledom na more. Radi se o 6 različitih sajli na kojima vi sami ne morate kočiti nego vaš vodič radi za vas. Također su vaše ruke slobodno i možete raditi razne trikove“, kazao je Mravačić.

Makarske plaže su se ispraznile i trenutno tamo odmaraju tek rijetki.Turistički djelatnici primjećuju da je tjedan namijenjen domaćem gostu ipak prekasno.

“Mislim da je malo zakasnilo, iz tog razloga smo mi krenuli i malo prije sa akcijom to smo marketinški za svoju kuću napravili već za 25. rujan. Namjenjeno je za domaće ljude, da upoznaju malo destinaciju i da putuju i u našoj zemlji jer je prekrasna“, kazao je jedna direktorica hotela iz Makarske.

I dok gosti mogu uživati na plaži, bazenu ili na Biokovu, brojni restorani u Makarskoj su već zatvorili vrata.

“U županiji su se najviše uključili smještajni kapaciteti iz Splita i Makarske rivijere, isto su se uključili i razni lokaliteti kao npr. Skywalk koji je najznačajni lokalitet rekao bi i u Hrvatskoj ove godine”, kazao je Joško Stella, direktor TZ Splitsko- dalmatinske županije, piše RTL.

Tjedan odmora traje do 16. do 25 listopada, ali ponudu na određenoj destinaciji treba ipak provjeriti, a onda preostaje za one koji uspiju samo uživati.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime