Podijelite

Županijski sud u Zadru objavio je presudu Tinu Šunjergi za ubojstvo vlastitih roditelja. Za zločin koji je zgrozio cijelu Hrvatsku, osuđen je na 40 godina zatvora. Od kazne će se oduzeti period koji je dosad proveo i zatvoru.

Osim Šunjerge, osuđen je i njegov prijatelj Ivan Šarić koji je s njim bio u automobilu. Tereti ga se za neprijavljivanje kaznenog djela za što je dobio kaznu od godinu dana uvjetno s rokom kušnje od tri godine.

– Nedvojbeno je dokazano da je Tin Šunjerga ubio majku i oca. Tijekom postupka elementi bezrezervne osvete su dokazani planom i hladnokrvnošću prilikom ubojstava. Motivi su nemjerljivi životima, a zabrane je doživljavao kao oduzimanje slobode, on ih je mrzio i zbog toga se bezrezervno osvetio. On je maltretiranjem doživio to što su mu prigovarali zbog loših ocjena i drogiranja. Podmuklo je počinio ubojstva. Sjeo je iza majke jer je rekao da mu prijatelj mora prvi izaći iz auta, što mu je majka povjerovala i on je repetirao i ubio je. I otac je s povjerenjem pričao sa sinom ne sumnjajući ništa i on je gledao oca i ubio ga u pohodu. Ubrojiv. Postupao je s maksimalnim stupnjem krivnje, s izravnom namjerom, iz podmukle osvete – obrazloženje je sutkinje Sandre Radanović, piše Večernji list.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime