TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD OMIŠA Automobil se zaustavio na rubu provalije, izvlačilo ga 12 vatrogasaca

Zapovjednik DVD-a Omiš Višeslav Pešić kazao nam je da je na intervenciji sudjelovalo 12 vatrogasaca s 4 vozila iz DVD-a Omiš i DVD-a Kučiće

Oko 14 sati i 30 minuta dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti kod Podašpilja u omiškom zaleđu. Kako neslužbeno doznajemo, vozač osobnog automobila je uslijed još neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad vozilom, a nakon što je udario u zid, vozilo se zaustavilo na samom rubu provalije.


Prometnu nesreću potvrdila nam je Željka Radošević, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

– Na mjesto nesreće stigli su policija i vatrogasci. Vatrogasci su morali intervenirati, odnosno izvlačiti vozača iz automobila. Nakon što su to napravili, vozač je pri svijesti vozilom hitne pomoći prevezen u splitsku bolnicu. Tamo će se utvrditi narav eventualnih ozljeda.

Zastoja u prometu nije bilo. Policija obavlja očevid nakon kojeg će se znati razlozi koji su doveli do ove prometne nesreće – kazala nam je Radošević.

Zapovjednik DVD-a Omiš Višeslav Pešić kazao nam je da je na intervenciji sudjelovalo 12 vatrogasaca s 4 vozila iz DVD-a Omiš i DVD-a Kučiće.

Intervencija je završila u 15:05. Neslužbeno, vozač je starija muška osoba koju su vatrogasci morali izvlačiti iz automobila jer su mu ostale prikliještene noge.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime