‘Team building’ SDP-a u Ogulinu bez brojnih istaknutih članova i saborskih zastupnika

"Moramo se prilagoditi načinu rada medija", poručio je Bernardić iz Ogulina.

Nakon brojnih kritika i unutarstranačkih podjela te pada rejtinga SDP, stranački šef Davor Bernardić organizirao je ‘team building’ u Ogulinu.


“Mogu jedino izraziti optimizam. Rejting je u siječnju porastao za dva postotna boda u odnosu na prosinac. To samo pokazuje da smo povukli crtu i da su građani prepoznali jedan dobar smjer koji smo odlučili zauzeti krajem prošle i početkom ove godine”, rekao je na početku stranačkog druženja predsjednik SDP-a Davor Bernardić, javlja N1

Ipak, dodaje da se svatko od njih mora zapitati je li možda bilo kakvih propusta i što je tko krivo na pravio – pa i on sam.

“Moramo se prilagoditi načinu rada medija”

“Moramo vidjeti kako to popraviti i krenuti dalje. Hrvatskoj treba jaki SDP. U medijima u danas prolaze ne tako afirmativne vijesti, uvijek nešto negativne i moramo se prilagoditi tom načinu rada. Ja dosad nisam reagirao na laži, spinove, podmetanja i širenje neistina o SDP-u, sada ću to početi raditi”, kazao je Bernardić.

Upitan za komentar poziva ministra branitelja Tome Medveda da HRT ne prikaže film “Ministarstvo ljubavi”, Bernardić je rekao da je “to potpuno neprihvatljiva cenzura”. SDP je upozoravao na takve stvari i kod smjene Nadzornog odbora HRT-a, koji je ukazivao “na evidentnu korupciju”, rekao je, a što se konkretnog filma tiče, kazao je da zemlja gubi svaku nadu ako joj ponestane duha, smjeha i optimizma, “a to je na žalost HDZ”.

Bez brojnih istaknutih članova

Među pedesetak SDP-ovaca je i bivši ministar branitelja i aktualni saborski zastupnik Predrag Matić, a poznato je da u Ogulin neće doći bivša ministrica i saborska zastupnica Milanka Opačić koja je poručila da ne želi razgovarati s vodstvom koje joj je zabranilo javne nastupe, piše N1.Neki drugi istaknutiji SDP-ovci koji su protiv aktualnog vodstva i za koje se smatralo da neće doći, poput Miranda MrsićaPeđe Grbina i Ranka Ostojića, ipak su se pojavali, a sutra bi trebali stići Bojan Glavašević i Siniša Hajdaš Dončić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0