Podijelite

Objavljeno u 18:46 – – Utvrđeno da je jedan muškarac na osobito drzak i bezobrazan način narušio javno red i mir tako što je uz viku i galamu raznim pogrdnim riječima vrijeđao djelatnike taksi službe, a potom je svojim vozilima blokirao izlaz sa stajališta.

Doveden u službene prostorije splitske policije. Bit će prekršajno prijavljen i uručeno mi je izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakon o sigurnosti prometa na cestama – kazala nam je glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić.

RANIJE OBJAVLJENO:

Kako doznajemo od naših čitatelja, u popodnevnim satima je na okretištu kod crkve Sv. Frane došlo do nesuglasica između jednog vozača taksija i Uberovca.

Kako je na mjesto događaja stigla i policija, za više informacija upitali smo u PU splitsko-dalmatinskoj.

Potvrdili su nam da su u 16:42 dobili dojavu da se nešto događa kod crve Sv. Frane.

– Dolaskom na teren policija je utvrdila da je jedna osoba svojim vozilom fizički blokira druga vozila da tu prolaze. Vozač je svoje vozilo zaustavio tako da ostali vozači koji se bave prijevozom putnika tu više nisu mogli prolaziti te su sve prijavili policiji. Vozilo je pomaknuto nakon dolaska policije.

Jedna je osoba odvedena na razgovor u službene policijske prostorije – kazali su nam u policiji i dodali da će ispitati ima li u ovom djelu elemenata prekršaja.

Doznajemo da je u postaju na obavijesni razgovor odvedena upravo osoba koja je blokirala promet. Ovakvo ponašanje inače spada u domenu prekršaja protiv javnog reda i miraPodijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime