“Svjetski kup rukometnih veterana” otvara se u četvrtak u Omišu

Ukupan broj sudionika ove će godine premašiti impresivne brojke iz prethodnih izdanja

U četvrtak 9. rujna u 20:00 sati, u Sportskom centru Ribnjak u Omišu, svečano će biti otvoren četvrti po redu ”Svjetski kup rukometnih veterana”, natjecanje bivših rukometašica i rukometaša koje mnogi smatraju i neslužbenim prvenstvom svijeta za rukometne veterane.


Ukupan broj sudionika ove će godine premašiti impresivne brojke iz prethodnih izdanja, preko 800 rukometašica i rukometaša nastupit će u 30-ak ekipa, koje dolaze iz 17 zemalja svijeta, od Hrvatske, preko Ukrajine i Dubaija, do dalekog Brazila. Turnir se igra u pet kategorija, tri muške 35 +, 42 + te 50 +, i dvije ženske 30 + te 40 +, a okuplja veliki broj poznatih imena.

Podsjetimo da su u tri prethodna izdanja u Omišu nastupili Patrik Ćavar, Nikša Kaleb, Valerij Gopin, Andrej Tjumencev, Svitlana Pasičnik…, a ove godine se očekuju i brojna druga poznata imena svjetskog rukometa, nositelji olimpijskih, svjetskih i europskih odličja koji će se boriti za medalje.

Nakon defilea svih sudionika goste će pozdraviti predstavnici županije i grada, a zabavljat će ih naš predstavnik na Euro songu Igor Cukrov.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime