Ovog travnja počelo je prikazivanje posljednje sezone, može se slobodno reći, najpopularnije serije na svijetu – “Game of Thrones“. Dok fanovi proživljavaju svaku epizodu i sa zebnjom očekuju rasplet u posljednjoj, šestoj epizodi, mnogi se pitaju što će biti dalje.

Nekoliko različitih “prequela” serije?

Šef HBO, Richard Plepler, izjavio je da je jako uzbuđen za budućnost serije i da imaju veliki izbor što i kako dalje, nakon završetka osme sezone Igre Prijestolja.

“What is dead may never die”, pa tako ni “Game of Thrones”” neće biti gotovo kada bude gotov. Show završava osmom sezonom, ali je nekoliko različitih “prequela” serije su u pripremi. Ne zna se koje će od njih i doći u završnu produkciju, ali HBO predsjednik i CEO Richard Plepler kaže da imaju veliki izbor priča od kojih mogu izabrati što dalje.

Velik dio serije snimljen je u Hrvatskoj, najviše u Splitu, a zatim na drugim lokacijama poput Splita ili Klisa. Turistički djelatnici najbolje znaju kakav je učinak na domaći turizam imala ta činjenica, osobito na lokacijama na kojima su serije snimane.

Nakon što su se tijekom petka splitska Zlatna vrata Dioklecijanove palače počela scenski pripremati za snimanje nove serije, gradom se proširila “vijest” da se je u pitanju “prequel” Game of Thrones.

Prema informacijama kojima mi raspolažemo, najavljeno snimanje u Splitu nema veze s legendarnom serijom, ali ima s legendarnim Stephenom Kingom! Naime, Amazon Studios napravio je adaptaciju književnog serijala The Dark Tower autora Stephena Kinga.

Serija će se sastojati od ukupno 13 jednosatnih epizoda, a razvijaju je Glen Mazzara (The Walking Dead), Akiva Goldsman (Titans, Star Trek: Discovery) i Stephen King. Snimanje počinje upravo u Hrvatskoj, a očekuje se da će trajati sve kraja lipnja.1 KOMENTAR

  1. Zdravo,
    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime