SVI NA POLJUD Hajduk u 13 sati igra prijateljsku utakmicu protiv Varteksa

Iz Hajduka pozivaju članove i simpatizere da dođu na Poljud i doniraju za klub koji, kao i Hajduk, funkcionira po socios modelu i principu transparentnosti i odgovornosti prema svome članstvu i navijačima uopće

Danas u 13 sati će se na Poljudu odigrati prijateljska utakmica Hajduk – Varteks.


HNK Hajduk poziva sve svoje članove, navijače i simpatizere da dođu u što većem broju.

– Zbog prijateljskih i partnerskih odnosa koje naša dva kluba gaje, ova utakmica ima daleko dublji značaj od uobičajenih pripremnih dvoboja za nastavak sezone. – poručuju iz Hajduka.

Ulaz na utakmicu će biti besplatan, a na istočnoj tribini bit će postavljeno pet kutija za donaciju u kojima će se skupljati sredstva za financijsku potporu sportskim prijateljima iz Varaždina i modelu rada kluba. Iz Hajduka pozivaju posjetitelje da doniraju sredstva prema vlastitim mogućnostima za klub koji jednako kao i Hajduk funkcionira po socios modelu i principu transparentnosti i odgovornosti prema svome članstvu i navijačima uopće.

Uz mogućnost donacije, nasuprot istočnog ulaza nalazit će se štand na kojem će se moći učlaniti u HNK Hajduk Split i NK Varteks te kupiti prigodne suvenire varaždinskog kluba. Suveniri će se moći kupiti i u službenom Hajdukovom Fan shopu na Poljudu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0