Svi bruje o mladoj talijanskoj glumici nakon 18+ scene s Nicole Kidman u hit seriji

Inače, i screenshotovi vruće scene, u kojoj se 25-godišnjakinja skinula do kraja, postali su viralni na društvenim mrežama


Mlada talijanska glumica u usponu otkrila je kako je ljubiti se s Nicole Kidman.


Matilda de Angelis, 25-godišnjakinja koja glumi Elenu Alves u hvaljenoj novoj seriji The Undoing, uz Hugha Granta i Nicole Kidman, otkrila je kako je bilo snimiti vruću scenu s holivudskom zvijezdom.

“Ne mogu vam reći je li se dobro ljubila ili nije jer sam bila previše nervozna u tom trenutku”, rekla je za Vogue Australia. “Više sam se brinula za sebe jer se ne ljubim dobro. Pokušala sam ukrasti sve od nje, samo je gledajući”, dodala je.

Mini serija HBO-a od 6 epizoda prva je američka produkcija mlade Talijanke te prva uloga u kojoj je pričala engleski. De Angelis, koja živi u Rimu, mjesecima je učila engleski prije nego što je lani otišla u New York, koji je posjetila prvi put, snimiti seriju.

“Bila sam jako uzbuđena, New York je možda najznamenitiji grad na svijetu. Bilo mi je tako uzbudljivo šetati i gubiti se u gradu”, rekla je za magazin W ranije.

Prvu ulogu Matilda je dobila tek s 20 godina, otad se pojavila u brojnim talijanskim projektima, a mini serija Davida E. Kelleya otvorit će joj mnoga nova vrata.Inače, i screenshotovi vruće scene, u kojoj se 25-godišnjakinja skinula do kraja, postali su viralni na društvenim mrežama, prenosi Index.

Mini serija prati terapeutkinju Grace Fraser (Nicole) i njenog supruga Jonathana Frasera (Hugh Grant) i njihov idilični život koji se odjednom sruši nasilnom smrću i lancem strašnih otkrića.

Inače, De Angelis je dobila ulogu i u nadolazećoj biografskoj seriji o Leonardu da Vinciju, Leonardo, snimljenoj u koprodukciji nekoliko zemalja.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
2
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime