Svečano otvorena izložba “Policija kroz fotografiju”

U susret obilježavanju Dana policije, Muzej policije dao je svoj doprinos postavom ove velebne izložbe koja broji oko 90 primjeraka fotografija ovogodišnjeg postava od trinaest odabranih autora, policijskih službenika i djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova, koje su oni sami kroz objektiv prenijeli na fotografiju različite priče i teme iz svakodnevnog rada policije, kao i svih njenih područja djelovanja, a koja su i ponekad, zbog same prirode policijskog posla nedostupna oku javnosti.


U sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova moći će se razgledati, pored odabranih djela, i fotoaparati iz zbirke fotoaparata Muzeja policije.

Ovom svečanom otvorenju, uz cijenjene izlagače, prisustvovali su voditeljica Muzeja policije Helena Biočić sa suradnicima Muzeja, tajnik kabineta ministra Hrvoje Đuran, policijski službenici i djelatnici MUP-a te brojni gosti.

Voditeljica Muzeja policije Helena Biočić istaknula je da upravo ova izložba od posebnog je značaja jer ovim fotografijama policajci prikazuju kako vide sami sebe, prezentiraju svakodnevni rad policije, a ujedno potiču i kreativno stvaralaštvo naših zaposlenika.

– Ova izložba na kojoj uoči Dana policije izlažu upravo policijske službenice i službenici te državni službenici Ministarstva unutarnjih poslova, posebno nam je važna – naglasila je voditeljica Muzeja Helena Biočić.

Izložbu “Policija kroz fotografiju” javnost će moći razgledati do 21. studenog 2018. godine, u vremenu od 8 do 16 sati.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime