Portal grada Kašetela navodi da se u petak, 6. prosinca, slavi blagdan Svetog Nikole, kojem se najviše raduju najmlađi. Sveti Nikola, u društvu s Krampusom, pohodit će brojne domove, tijekom prijepodneva vrtiće i ustanove, a u 17 sati stići će i u Novi park u Kaštel Lukšiću kako bi bio dio ovogodišnje Adventske bajke u Kaštelima.

Za svetog Nikolu i svu djecu koja pristignu u Novi park bit će pripremljen prigodni program u kojem će nastupiti mladi članovi kaštelanskih udruga te djeca iz škola i vrtića, a sveti Nikola sa sobom će donijeti i slatke darove.

Prije toga, u 11 sati, sveti Nikola posjetit će knjižnicu u Kaštel Sućurcu, gdje će biti otvorena „Adventska božićna priča u GKK“, pri čemu će se zainteresirani moći upisati u GKK po povoljnijoj cijeni.

Iste večeri, s početkom u 22 sata, na pozornicu u Novom parku popet će se članovi Letećeg odreda. Poklonici njihovog glazbenog izričaja, uz uživanje u pjesmama i izvedbama ovog osječkog benda, moći će se zabaviti i na kućicama te uživati u ambijentu Novog parkaKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime