Suverenisti Ruže Tomašić imaju sve veću potporu: Na listi i bivša časna sestra Bernardica

Nositeljica liste je Ruža Tomašić koja je uvjerena da njena lista donosi promjene i da će osvojiti dva mandata

Svoju listu za euroizbore predstavila je tijekom nedjelje i politička platforma Hrvatski suverenisti, koju čine stranke Hrast, Hrvatske konzervativne stranke, HSP-AS, građanske inicijative Istina o Istanbulskoj i Hrvatske bedem, te udruge udovica hrvatskih branitelja i obitelji umrlih branitelja.


Upravo su Suverenisti na jučer objavljenom najnovijem Cro Demoskop istraživanju doživjeli najveći rast prilikom ispitivanja potpore političkim strankama i grupacijama za euroizbore. Suverenisti su sa svojom listom zabilježili najveći međumjesečni rast – s manje od 3 posto sada su na 4 posto (s prošlomjesečnih 2,9 posto na sadašnjih 4 posto).

Nositeljica liste je Ruža Tomašić koja je uvjerena da njena lista donosi promjene i da će osvojiti dva mandata. Za temelje Hrvatskih suverenista istaknula je bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje.

Osim Tomašević, na listi dvanaest kandidata nalaze se još Ladislav Ilčić, Ante Žoni Maksan, Željko Sačić, Pero Kovačević, Bernardica Juretić Rožman, Jure Vujić, Kristina Gogić, Tomislav Sulić, Ivana Pavlić, Predrag Peđa Mišić i Hrvoje Zekanović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime