Iz dana u dan sve je više polaznika Hajdukove ljetne škole koja se odvija na terenima Otvorene škole. Do sada je, u četiri tjedna trajanja, sudjelovalo više od 90 mališana, a zanimljivost je da su se po prvi puta na treningu su se pojavile i dvije djevojčice koje dolaze iz Kanade.

Jedna od njih odlučila je biti čuvar mreže, dok je druga svoje vještine pokazala u igri s prvotimcima Bijelih Ardijanom Ismajlijem, Basselom Jradijem te Tonijom Teklićem koji su nakon poslijepodnevnog treninga došli posjetiti polaznike i odigrali mini utakmicu.

– Uvijek je lijepo biti s djecom i drago mi je da smo im svojim dolaskom uljepšali trening. Želim im da s osmijehom uživaju u ovome što rade. Zaista jako je lijepo vidjeti da ovoliki broj djece pohađa ljetnu školu, a i mi na terenu dok treniramo čujemo njihovu radost i veselje pri svakom potezu i postignutom pogotku – poručio je Jradi nakon druženja s djecom.

HNK Hajduk Summer Football School ušao je u završnu fazu, ostalo je još 10 dana do završetka, a prijaviti se možete i za posljednji tjedan održavanja, o čemu više možete pročitati OVDJE.