Podijelite

Dvije osobe zatražile su liječničku pomoć nakon sudara kamiona i tri osobna automobila na Šibenskom mostu danas nešto prije 12 sati, doznaje se u Centru 112.

– Dojavu o prometnoj nesreći imali smo u 11,55 sati. Na licu mjesta su trenutno Hitna pomoć, policija i vatrogasci. Jedna osoba zatražila je liječničku pomoć koja joj je ukazana – kazali su za ŠibenikIN u Centru 112 Šibensko-kninske županije.

Promet je na Šibenskom mostu trenutno zatvoren.

Iz Operativno-komunikacijskog centra šibenske policije izvijestili su da su liječničku pomoć zatražile dvije, a ne jedna osoba kao što se isprva mislilo.

Naši reporteri s mjesta događaja javljaju da je promet na Šibenskom mostu upravo krenuo uz regulaciju policije.

– Došao sam na mjesto nesreće iz smjera Zatona, a na terenu su već bili vatrogasci, hitna i policija. Hitna je nekome pružala liječničku pomoć, a vatrogasci su cestu posipali pijeskom. Budući su se sudarila četiri vozila, sve je na prvu izgledalo dosta dramatično, no nadam se da će sve biti u redu i da nitko nije ozbiljnije ozlijeđen – kazao je za ŠibenikIN svjedok na mjestu događaja.

Kao što se vidi na fotografijama, jedan osobni automobil se uslijed sudara okrenuo na bok. Kako nam javljaju naši reporteri, riječ je o Opelu zagrebačkih registracija, dok je žuti Volkswagen Caddy udubljen s prednje strane.

Promet na šibenskom mostu i dalje ide otežano, uz policijsku regulaciju.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime