STRAVIČNA PRIJETNJA U DALMACIJI Prijetio maloljetnom sinu kako će učiniti zlo njegovoj majci: “O tome će pisati novine”

Zvao je sina i prijetio mu

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 23. veljače 2021. u službi dežurstva, ispitalo državljanina Republike Hrvatske (1980.) zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznena djela prijetnje, javlja Antena Zadar.


– Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 41-godišnjak 21. veljače 2021. u jednom mjestu pored Benkovca, iako svjestan da time ugrožava pravilan psihofizički razvoj svog malodobnog sina, pa pristajući na to, mobitelom nazvao sina i zaprijetio mu da će učiniti zlo svojoj bivšoj supruzi (majka njegova sina) i cijeloj njenoj obitelji te da će o tome pisati novine. Osnovano se sumnja i da je istom prilikom govorio razne pogrdne riječi o djetetovoj majci što je sve kod oštećenika izazvalo strah za život i uznemirenost te je ugrožen pravilan psihofizički razvoj oštećenog malodobnog djeteta – stoji u optužnici.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog državnog odvjetnika za određivanje istražnog zatvora.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
7
Molim?
2

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime