STRAVIČNA NESREĆA NA DALMATINI Stradali Solinjanin, Triljanin i Šibenčanin, sudar snimile i nadzorne kamere

Suci su trebali suditi danas na utakmici Dinama i Lokomotive


U petak oko 20 sati dogodila se teška prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split, kod tunela Mala Kapela, piše Slobodna Dalmacija. Uslijed sudara, tri su osobe zadobile teške ozljede, koje su im konstatirane nakon što ih je Hitna prebacila u Opću bolnicu u Ogulinu.


Kasnije je objavljeno da su u nesreći stradali prvoligaški suci Alen Jakšić iz Solina i Jakov Titlić iz Hrvaca te Goran Perica iz Šibenika, koji su putovali u Zagreb gdje su danas trebali suditi dvoboj Dinama i Lokomotive. Jakšić i Titlić su teže ozlijeđeni, imaju slomljena rebra, dok je Perica lakše ozlijeđen. Sva trojica uskoro bi trebala biti puštena iz bolnice. Povjerenik za suđenje već je odredio nove djelitelje pravde za dvoboj na Maksimiru. Glavni sudac Duje Strukan iz Splita nije sudjelovao u nesreći.

Do nesreće je došlo na 102. kilometru autoputa iz smjera Splita prema Zagrebu, a sudarila su se dva osobna automobila, jedan šibenskih, a drugi zagrebačkih registracijskih oznaka.

– Padao je snijeg na našem području, a do sudara je došlo zbog neprilagođene brzine – rekli su Slobodnoj u Policijskoj upravi karlovačkoj, te dodali da su uvjeti na cesti jutros bolji. Kolnici su, kazao je dežurni policajac, mokri, ali nema snijega.

“Ne idite s litnjim gumama na zagrebački Advent”, komentirali su na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavu o ovoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u neposrednoj blizini jedne od HAK-ovih nadzornih kamera pa je mjesto sudara i snimljeno.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime