U nedjelju oko 17:30 na Trgu bana Jelačića u Zagrebu alkoholizirani muškarac srednjih godina nasrnuo je na žensku osobu te je mlatio šakama i nogama toliko dugo dok uznemireni građani nisu pozvali policiju. Iz zagrebačke policije za Večernji list kazali su kako je ženska osoba prevezena na liječenje u KBC Zagreb te su joj za sada utvrđene lakše tjelesne ozljede dok je muškarac zbog iznimno lošeg stanja uzrokovanog alkoholom završio na hospitalizaciji u KB Sveti Duh.

Neslužbeno se doznaje da se radi o paru iznimno lošeg imovinskog stanja. Navodno su ostali bez krova nad glavom, a već tjednima lutaju centrom Zagreba. Od očevidaca smo saznali i to kako napadač nije stao mlatiti ženu sve dok nije počela ozbiljno krvariti.

– Sva je bila plava i krvava, krvave maramice bile su razasute po podu. Strašan prizor. Svi građani koji su se našli na licu mjesta bili su jako uznemireni i šokirani. Od ljudi iz centra grada čula sam kako policija već neko vrijeme zna za tog čovjeka, ali oni ga svako toliko odvedu na spavanje u postaju pa već ujutro izađe kao da se ništa nije dogodilo – kazala je za Večernji list svjedokinja nesretnog događaja.

Ostalo je nepoznato jesu li akteri ove priče u bračnom odnosu dok iz policije kažu kako je istraga u tijeku te će se o motivima napada kao i daljnjoj kazneno-pravnoj proceduri uskoro znati više.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime