ŠTRAJK IDE DALJE Objavljeno kada štrajka Splitsko-dalmatinska županija

"Mi sigurno štrajk nastavljamo, možemo ga prekinuti samo onog trenutka kad naši članovi prihvate ponudu vlade"


U podne je počela redovita konferencija sindikata vezana za štrajk prosvjetara.


Iako se u utorak održao sastanak sindikata i vlade nakon kojeg se činilo da bi moglo doći do dogovora, to tako danas više ne izgleda.

Sindikati su kazali kako štrajk traje do daljnjega, a otkriveno je koje škole će štrajkati u ponedjeljak.

Tada će štrajkati škole u Splitsko – dalmatinskoj i Požeško – slavonskoj županiji.

Branimir Mihalinec također je otkrio još jednu stvar.

Naime, štrajkaški ciklus traje do 15.11. No, onda će, kazao je, biti predstavljen novi ciklus štrajka.Nije pojasnio hoće li biti nekih značajnih promjena.

Kazao je i kad će štrajk biti prekinut.

“Mi sigurno štrajk nastavljamo, možemo ga prekinuti samo onog trenutka kad naši članovi prihvate ponudu vlade. Ako naši članovi prihvate ovu ponudu, ja se sigurno tim poslom neću baviti”, rekao je Mihalinec, javlja Index.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime