STOŽER U ČUDU “Iznenadila nas je odluka o radu kladionica i casina”

Za utorak je najavljen sastanak ugostitelja s predstavnicima županijskog Stožera Civilne zaštite.


Načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac rekao je u četvrtak da ga je iznenadila odluka Vlade da se od ponedjeljka dozvoli rad kladionicama, automat klubovima i casinima te dodao da će tu odluku u Istri još razmotriti.


“Podupiremo Vladinu odluku da se od 15. veljače kafićima omogući prodaja kave za van, da se otvaraju teretane i fitness centri, da se djeci omogući nastava u školama za strane jezike i radionicama, ali nam nikako nije sjela odluka o otvaranju kladionica, automat klubova i casina”, izjavio je Kozlevac Hini.

Dodao je da je s time u vezi već kontaktirao istarskog župana i pulskog gradonačelnika koji također, kako je izvijestio, smatraju da je ta odluka ishitrena.

Kozlevac je najavio da će Županijski stožer Civilne zaštite razmotriti epidemiološku situaciju u Istri i već sutra donijeti odgovarajuću odluku.

Neslužbeno se doznaje kako se u Istri ipak neće dozvoliti rad kladionicama, automat klubovima i casinima.

S druge strane, komentirajući Vladinu odluku po kojoj se od ponedjeljka dopušta rad teretanama, kladionicama i casinima, dok se kafićima dopušta tek “kava za van”, ali ne i otvaranje terasa, predsjednik Ceha ugostitelja Istarske županije Stanislav Briškoski kazao je kako su to odluke Nacionalnog stožera Civilne zaštite, a ne istarskog Stožera.Stoga je za utorak najavio sastanak ugostitelja s predstavnicima istarskog Stožera Civilne zaštite.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime