U srijede će se održati susret poslodavaca i studenata Sveučilišta u Mostaru u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine te Sveučilišta u Mostaru.

S obzirom na nedostatak radne snage koji je problem većini naših tvrtki, a posebno u sektorima turizma i ugostiteljstva, HGK Županijska komora Split inicirala je ovaj događaj s ciljem aktivnijeg pristupa rješavanju ovog problema.

Imajući potporu Sveučilišta u Mostaru koje obuhvaća preko 11 tisuća studenata s mogućnošću rada na studentski ugovor, odlučili smo pozvati poslodavce u Mostar kako bi na najbolji način pokušali pronaći svoju radnu snagu, kao i izvršiti selekciju radnog kadra.

Poslodavci će imati priliku upoznati studente te im predstaviti koje kvalifikacije i vještine očekuju od svojih radnika, ali i koje uvjete im zauzvrat nude. Susret će se održati 13. ožujka u 11 sati na Sveučilištu u Mostaru holu amfiteatra Sokrat (Matice hrvatske bb, 88000 Mostar).

Svi zainteresirani mogu se javiti na kontakt mail (abasic@hgk.hr) zbog dogovora i ograničenosti prostora. Kontakt osoba je Antonija Bašić iz HGK ŽK Split (abasic@hgk.hr, 021/ 321 135).

Okvirni hodogram aktivnosti:

10.45 – 11.00 Dolazak sudionika i smještaj
11.00 – 11.30 Otvaranje i pozdravni govori
11.30 Početak susreta poslodavaca i studenata
16.00 Zatvaranje SajmaKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime