Iako je korona odgodila konferencije, a neke čak i otkazala, Startup Europe Regatta je uspješno zaplovila danas u hotelu Briig na splitskim Bačvicama.

Iako je samom otvaranju trebao nazočiti predsjednik države nažalost ipak nije bio prisutan poslavši izaslanika da ispred sudionika konferencije ukaže na važnost profiliranja države u IT sektoru jer turizam se ipak pokazao ranjivim na recentnom korona primjeru.

Split je drugu godinu za redom domaćinom ove hvale vrijedne konferencije koja za cilj ima spojiti u interakciji tvrtke iz IT svijeta, sporta, investitore i široke publike. Prvi dan konferencije na kopnu u konferencijskoj sali u hotela Briig, a potom i na moru, jedreći- što i samo ime sugerira Startup Europe Regatta.

Važno je napomenuti da je ICT Županija partner ovog poslovnog pothvata koji se održao usprkos svim strahovima od pandemije okupivši IT kremu, kako lokalnu, tako i globalnu, naravno poštujući sve epidemiološke mjere predostrožnosti.

Nakon svečanog otvorenja, pozdravnih govora i vrlo inspirativnog govora izaslanika predsjednika RH slijedili su paneli KNOWLEDGE HELIX i FINTECH, DIGITALISATION AND DIGITAL ASSET, BUILDING A SUCCESSFUL ECOSYSTEM kao natjecanje startupa u kojem je najbolji pitch prema stručnom žiriju imao Dario Boras sa svojim Parkliom.

U petak, ako vrijeme posluži, ova čitava ekipa isplovljava iz lučice Zenta na regatu koja se jedri na relaciji Split- otok Brač-Split te im ovim putem želimo uspješnu regatu i povoljan vjetar kako u jedrenju tako i u poslu.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime