Srpski vojni avion MIG 21 srušio se kraj granice s BiH, javili su srpski mediji, a sumnja se da su oba pilota poginula.

Avion se, javlja Blic, srušio kod sela Brasina kod Loznice. Očevici navode da je avion u niskom letu iz pravca Cera preletio preko mjesta Gučeva prema Zvorniku i napravio krug. Nakon toga čula se, govore očevici, “strašna buka”.

Vijest o srušenom avionu potvrdio je Zoran Obradović, tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva, prenosi Index.

Po njegovim riječima, bilo je govora o tome da se jedan pilot katapultirao, ali da je sasvim izvjesno da su oba pilota poginula.

Obradović je rekao i da je jedna osoba ozlijeđena. Na lice mjesta ubrzo su stigle vatrogasne ekipe te policija koja osigurava mjesto pada. Lokalni portal Zvornik Danas objavio je fotografije s mjesta pada aviona. Mjesto nesreće oblijeće i helikopter.Kako piše Telegraf, avion se srušio u dvorištu jednog mještanina koji je tom prilikom ozlijeđen. Za pilotom se još uvijek traga. Na prvim snimkama s lica mjesta vidi se da je MIG 21 potpuno uništen.

Ministarstvo obrane Srbije potvrdilo je da se srušio MIG 21. Kako navode, avion je pao “tijekom izvršenja redovnog letačkog zadatka” oko 9 ujutro.

Bosansko-hercegovačka televizija TV Podrinje objavila je snimku koja prikazuje oblak dima uzrokovan padom srpskog vojnog aviona.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime