SRETAN ZAVRŠETAK Pojišan po olujnom moru uplovio u Split, trudnicu preuzeli djelatnici HMP Split

Akciju hitnoga medicinskog prijevoza trudnice sa otoka Hvara u Split, službenici splitske Kapetanije poduzeli su danas popodne, po izrazito jakom nevremenu


Dalmacija Danas prva je izvijestila o hitnom prijevozu trudnice brodom Pojišan splitske Lučke kapetanije koji je u ponedjeljak poslijepodne organiziran s otoka Hvara prema Splitu.


HRABRA POSADA POJIŠANA Trudnica na Hvaru nije mogla čekati, posada isplovila za Split po olujnom moru

O događaju je večeras izvijestilo Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

“Službenici LK Split izvijestili su Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) i resorno Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture o zahtjevnoj akciji hitnoga medicinskog prijevoza trudnice po izrazito jakom nevremenu na moru.

MEDICO akcija poduzeta je danas, 28. prosinca, slijedom poziva Hitne medicinske službe Split, koji je u Kapetaniji zaprimljen u 15.00h.U akciju hitnoga medicinskog prijevoza trudnice službenici splitske Kapetanije isplovili su spasilačkim brodom ‘POJIŠAN’, koji je u akciju angažiran iz Palmižane prema luci Vira, na otoku Hvaru, gdje je dogovoren ukrcaj trudnice i liječničke pratnje.

U splitsku gradsku luku SAR brod ‘POJIŠAN’ pristao je u 17.23h, kada su trudnicu preuzeli djelatnici HMP Split u daljne postupanje prema KBC Split, čime je ova akcija uspješno okončana” – izvijestilo je ministarstvo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
16
Haha
0
Hagić
7
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime