U utorak, 29. siječnja 2019., u 22:11 na dežurni telefon Stanice Zadar dolazi poziv centra 112 u vezi nestale starije ženske osobe na području općine Sukošan.

Nestala je zadnji put viđena u ranim popodnevnim satima, inače boluje od demencije te je pod emocionalnim stresom zbog smrti supružnika. U 23 sata 12 spašavatelja i dva potražna psa izlaze na teren. Radi se brza pretraga u krugu od zadnjeg mjesta viđenja.

U potrazi je sudjelovalo i 50-ak mještana a potraga se nastavlja do kasno u noć i odmah ujutro sljedećeg dana. Osim HGSS-a u potrazi sudjeluju mještani i 5 članova MUP RH. U 10 sati nestalu osobu pronašao je HGSS-ov potražni pas. Osoba je pronađena 2 km od zadnjeg mjesta viđenja u blizini pruge. Nakon pronalaska osoba je predana HMP na daljnju obradu.

– Nakon potrage sa sretnim završetkom, željeli bi smo pohvaliti mještane općine Sukošan koji su se odazvali u velikom broju (preko 100) i pokazali veliko srce i volju za pomoć. Ovakva suradnja je uvijek dobro došla i hvale vrijedna – poručili su iz HGSS-a.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime