Na naš upit o svojim saznanjima o putnicima autobusa koji je u subotu prevozio splitske učenike iz Švicarske prema Splitu te je uslijed još nepoznatih okolnosti izgorio u jednom švicarskom tunelu, odgovorili su nam iz autoprijevoznika Arriva Hrvatska.

“Nitko od putnika nije ozlijeđen. Putnici su nakon nezgode prebačeni u vatrogasni dom u Brigu, kako bi na toplome dočekali dolazak zamjenskog autobusa za nastavak putovanja kućama.

Za putnike koji su ostali bez dokumenata u dogovoru s Veleposlanstvom je riješena privremena dokumentacija za prelazak granica prilikom povratka kućama.

Obitelji putnika su informirani o cjelokupnoj situaciji te su im na raspolaganju bili kontakt telefoni gdje su mogli dobiti sve informacije u bilo kojem trenutku.

Trenutno se nalaze na graničnom prijelazu Pasjak i putuju prema Rijeci gdje su za putnike osigurani topli napitci te obrok” – napisano je u dopisu koji nam je uputila Marina Pandurević, voditeljica korporativnih poslova autoprijevoznika Arriva Hrvatska.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime