Koncept Splitska Coffee & Co. predstavlja spoj bistroa, cluba i bara u kojem gosti mogu konzumirati najfinija zrnca najbolje talijanske kave Segafredo, a osim BIO Organic kave koja je ekološki proizvod, možete probati i različite vrste kave iz regija Peru, Brasile i Costa Rice.

Osim kave, svakodnevno se nude svježe spremljeni smoothiji, zdravi doručci, te prirodni sokovi bez konzervasa i aditiva. Za doručak možete probati i zobenu kašu ili tek pečeni quiche.

Za vrijeme „marende“ nude se tri jela „na žlicu“: juhica, nešto jušno i obid, te se svaki dan mijenja karta dnevnog menu-a na žlicu, a uskoro se i povećava ponuda toplih jela, s naglaskom na svježe, lagano i zdravo.

Osim domaćih, kuhanih jela možete probati i razne salate iz ponude, kao i malo drugačije sendviče, sa domaćim raženim ili kukuruznim kruhom.

Posebno bi istaknuli i Slatki Kutak, koji nudi moderne, ali i one tradicionalne slastice.

Afterwork program kreće od 16h pa nadalje, te ponuda sadržava izbor APERITIVO pića, po cijeni od 35 kn, i laganu snack hranu uz koju ćete rado popiti bar jedan premium gin tonic.

Splitska Coffee & Co. može primiti 150-200 osoba, te tamo možete organizirati privatni party, domjenak ili proslavu za vaše prijatelje ili suradnike, te će vaša zabava u prizemlju Westgate-a biti pun pogodak.

Prostor je oplemenjen modernim industrijskim stilom, ali ipak s toplim bojama drva i crvenom bojom, za primjetan dašak ljubavi.

Svakako, naglasak na healthy život i prirodu, odaje zelenilo koje se pruža kroz cijeli objekt.

Posjetite #thisissplitska i uživajte u svakom trenutku uz nezaboravne glazbene hitove 80-tih godina prošlog stoljeća, koju su za vas odabrala zvučna imena svjetske diskografije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime