Natjecatelji Voicea Albina Grčić i Filip Rudan svojim su duetom u devetoj emisiji showa raspametili mentore i gledatelje, a njihov spektakularan nastup nabijen emocijama nije prošao nezapaženo ni izvan granica Hrvatske.

Naime, izvrsnom izvedbom hita Billie Ellish „Lovely“, privukli su pažnju strane publike pa je snimka na YouTubeu pregledana preko 200 tisuća puta, no brojka iz sata u sat raste. Komentari podrške i oduševljenja stižu iz svih krajeva svijeta, a ima ih više od 500.

“Ne mogu prestati slušati Filipov glas”, “On me šarmirao još za vrijeme audicija”, “Ja sada plačem” i “Ne razumijem ni riječi hrvatskog, ali otpjevali su izvrsno, Filipov glas je The Voice”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, mentorica Vanna kazala je nakon dvoboja da je u pitanju bila “hipnoza za oči i uši”, a za nastavak natjecanja odabrala je Filipa. Ipak, Massimo je iskoristio priliku da spasi nekog od natjecatelja pa je Albinu odabrao u svoj tim.
1 KOMENTAR

  1. još sam pod dojmom nevjerojatne izvedbe ovog predivnog para i njihovih glasova…čudesno i fantastično…svaki put kad pogledam video, rasplačem se…želim im oboma puno uspjeha i sreće

Comments are closed.