SPEKTAKL U DUGOPOLJU Hajduk dočekuje Levski (UŽIVO od 20:30)

Današnji susret možete pratiti na našem portalu prije, nakon i tijekom utakmice.

Hajduk danas od 20 sati i 30 minuta igra svoju prvu europsku utakmicu protiv bugarskog Levskog na stadionu SC  Hrvatskih vitezova u Dugopolju.


Prvi trening uoči dvoboja odrađen je jučer pod vodstvom trenera Carilla, a dobra atmosfera prije utakmice mogla se osjetiti već i u njihovim pripremama.

Hajdukov trener zadovoljan je postignutim tijekom trenažnog procesa i uvjeren da će njegovi igrači izaći kao pobjednici tijekom svih 180 minuta ogleda.

Nakon odrađenih priprema Hajdukovci su puni optimizma, spremni i voljni danas u Dugopolju dati sve od sebe. Podrška navijača sigurno neće izostati jer je dugopoljski stadion potpuno rasprodan.

Službenu europsku premijeru u novoj sezoni preskočit će Toma Bašić i Ivo Grbić koji imaju nešto lakše ozljede, no Hajdukov dvojac bit će u konkurenciji za predstojeće dvoboje.

Početak prvog europskog susreta u novoj sezoni označit će glavni sudac Mohammed AlHakim. Pomagat će mu sunarodnjaci Daniel Gustavsson i Fredrik Klyver. Četvrti sudac je Glenn Nyberg, također iz Švedske, dok je delegat susreta Christian Kofoed iz Danske.


Današnji ogled Hajduka i Levskog možete pratiti na našem portalu prije, nakon i tijekom utakmice.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0