ŠOK ZA LJUBITELJE BOKSA Alen Babić objavio vijest koja odgađa sve njegove planove

"Kao i do sad, učim isključivo na svojim greškama pa sljedeći put neću izgubiti dva mjeseca zbog "hrabrosti". Krećem opet ispočetka..."


Alen Babić (30) lani je bio sjajan i svaku je priliku sjajno iskoristio. Godinu će pamtiti po uspješnom nizu od šest pobjeda, a svih šest je trijumfirao nokautom. Babić je svoju sedmu profesionalnu pobjedu trebao tražiti protiv Erica Moline no njegova objava koju je pustio u ponoć potpuno je neočekivana. Prenosimo je u cijelosti:


“Obavještavam vas da me neće biti u ringu barem do ljeta. Za par dana me očekuje operacija desnog ramena, ozljeda koju vučem od zadnje borbe s kojom se nisam mogao pomiriti te sam trenirao svaki dan.

Što je bol bila jača to sam ja jače trenirao, ali postalo je nepodnošljivo pa sam otišao najboljem doktoru kojeg poznajem Tadiji Petroviću koji je kroz par minuta shvatio težinu ozljede te smo nakon MR slike dogovorili operaciju.

Kao i do sad, učim isključivo na svojim greškama pa sljedeći put neću izgubiti dva mjeseca zbog “hrabrosti”. Krećem opet ispočetka…” poručio je Babić.

Fanovi su ga zasuli brojnim porukama podrške i dobrih želja.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime