ŠOK U PR KRUGOVIMA Moćni PR-ovac Vedran Strukar javno branio glasnogovornika Vlade Marka Milića i premijera Plenkovića

"Znate li koliko kompanija na svojim eventima ili obljetnicama personalizira poklone?!? Previše!" - kaže Strukar


Vrlo neugodna rasprava koja se vodi na javnom Facebook profilu Zvonimira Despota, komentatora Večernjeg lista, oko dodjele personalizirane Vegete premijeru Plenkoviću prilikom 60. obljetnice kompanije Podravka, sinoć je izazvala posebnu pozornost kad se u istu osobno uključio glasnogovornik Vlade Republike Hrvatske Marko Milić objašnjavajući kako je do toga došlo.


Despotovi sljedbenici vrlo brzo ismijali su mlađahnog glasnogovornika, no danas se u istu raspravu odjednom uključio i poznati zagrebački PR stručnjak Vedran Strukar, izazvavši svojim britkim komentarom svojevrsni šok u nacionalnim PR krugovima, pogotovo kod kolega lijevih i urbanijih svjetonazora.

Mnogi kolege zamjerili su Strukaru što brani Milića i Plenkovića jer je Strukar, oduvijek poznat bez dlake na jeziku, svojim dosadašnjim izravnim komentarima i djelovanjem priskrbio sebi epitet moćnog PR- ovca. Nitko nije očekivao da će u ovoj situaciji, tako javno, među kolegama, braniti Plenkovića i mladog kolegu iz Vlade.

– Zvonimir Despot, kolega, slažem se da je ton Marka Milića mogao biti suptilniji, no srž nepostojećeg problema je ista. Ovo izrugivanje s Plenkovićem oko Vegete doista nema nikakvog smisla. Niti je on o tome odlučivao, a niti se time bavio; nego ga je ekipa Podravke zatekla s “prigodnim” protokolarnim poklonom. Znate li koliko kompanija na svojim eventima ili obljetnicama personalizira poklone?!? Previše! I to ne samo političarima, nego i svim ostalim gostima iz javnog života – glumcima, sportašima, pjevačima; čak i novinarima. Kad tako dođeš negdje, možeš se samo nasmijati personaliziranom poklonu i to je to. Tako da, ako se nekome treba uputiti zamjerka, iako osobno smatram da je to sasvim besmisleno, onda je to tadašnjoj Upravi Podravke, napisao je Strukar i nastavio:

– A ovo izrugivanje s Vegetom i Plenkovićem postalo je iživljavanje. I to promašeno! Ima toliko drugih polja na kojima se može uputiti konstruktivna kritika, primjedba, ali ovo je smiješno, nebitno i odvraća pažnju s važnijih stvari. A Facebook bojna, čija god, oduvijek se mogla navući na gluposti. Treba to jasno reći; i ponoviti; struka mora biti ista, ma s koje god strane političkog spektra tko dolazio.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime