Trakavica oko toga gdje će održati ovogodišnji Ultra Europe festival je završena!

Službeno je objavljeno da će se popularni festival održati na Parku mladeži.

VEZANI SADRŽAJ:

“U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival ULTRA Europe u naredne četiri godine održati na stadionu Park Mladeži.

Nova lokacija je prostranija i veća što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja.

Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom te Javnom ustanovom “Športski objekti Split“, a vjerujem da ćemo zajedničkim naporima Park Mladeži razviti u vodeću sportsku i event lokaciju u regiji.Otvaramo novo poglavlje festivala ULTRA Europe koji će i u narednim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu.” – stoji u priopćenju koje potpisuje Joe Bašić, direktor tvrtke MPG Live, službenog organizatora festivala ULTRA Europe.

Više informacija iz Ultre najavili su za četvrtak.

Priopćenje nakon sastanka poslao je i Grad Split. Prenosimo ga u cijelosti:

“Najvažniji zaključak današnjeg sastanka kojeg su u Gradu Splitu održali gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa svojim suradnicima, ravnatelj javne ustanove športski objekti Tomislav Borozan, predsjednik Splitskog saveza sportova Nenad Periš i predstavnici tvrtke MPG Live Joe Bašić  i Ivan Gotovac je kako će se ULTRA MUSIC FESTIVAL ove i iduće tri godine održavati u Parku Mladeži.

U nekoliko sljedećih dana definirat će se svi detalji ugovora između Javne ustanove športski objekti i tvrtke MPG Live.

Nakon šest godina na Poljudu splitska ULTRA tako će se ove godine prvi put održati na novoj lokaciji, a to će istodobno omogućiti vrhunski europski nogomet i najveći svjetski glazbeni događaj elektronske glazbe u Splitu.

Ovaj vrhunski glazbeni doživljaj koji je Split i Jadransku obalu upisao u međunarodnu kartu festivala ovim će afirmirati i novi prostor u gradu Splitu te ga učiniti atraktivnim, što je sasvim sigurno dodatna vrijednost koju donosi ULTRA.

Dobra suradnja s Javnom ustanovom športski objekti Split koja upravlja i održava Park mladeži, kroz ugovor, u suradnji s MPG-om i ULTRA MUSIC FESTIVALOM, omogućit će dodatne, prijeko potrebne investicije u infrastrukturu ovog športskog objekta.

Gradska uprava posebno je zatražila, a organizator je za to izrazio razumijevanje, da se potrebe okolnog stanovništva također uzmu u obzir” – stoji u priopćenju Grada.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime