Slavni komičar preminuo od raka

Preminuo je u 62. godini života

Preminuo je Norm Macdonald, komičar omiljen u ulozi voditelja Weekend Updatea, popularnog dodatka showa Saturday Night Live, prenosi Index.


Macdonald je preminuo u 62. godini. Komičar se godinama borio s rakom, no svoju je dijagnozu držao u tajnosti, otkrila je njegova prijateljica i suradnica Lori Jo Hoekstra za CNN.

“Bio je ponosan na svoj humor. Nikad nije htio dopustiti da dijagnoza utječe na to kako će ga vidjeti njegova publika ili njegovi voljeni. Norm je bio čista komedija. Jednom je napisao da šala treba iznenaditi ljude, a ne im se ulagivati. On se svakako nikad nije ulagivao. Užasno će mi nedostajati”, rekla je.

Norm Macdonald rođen je 1959. godine u Quebecu u Kanadi. Karijeru je počeo kao stand-up komičar i nastupao u klubovima diljem Kanade.

1987. dobio je priliku nastupiti na festivalu komedije u Los Angelesu i nakon toga odlučio je stići do Hollywooda. Radio je na scenariju za seriju Roseanne 1992.

Ubrzo se pridružio ekipi Saturday Night Livea, gdje se osobito istaknuo oponašanjem poznatih ličnosti, a voditelj dodatka Weekend Update bio je od 1994. do 1998.


Njegov nastup je bio najavljen za nadolazeći festival komedije u New Yorku koji će se održati u studenom.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
10
Grrr
2
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime