Miroslav Škoro ove nedjelje posjetio je Međugorje u Bosni i Hercegovini. Naime, na Brdu ukazanja na molitvi koja se organizira svakog drugoga u mjesecu, mogu se vidjeti brojna poznata lica. Vidjelica Mirjana Dragičević Soldo tvrdi da svakog drugog u mjesecu upravo na ovoj lokaciji ima Gospino ukazanje. Ovog puta s njom se molio Miroslav Škoro.

Pjevač i političar Škoro predvodio je molitvu krunice na Brdu ukazanja kod plavog križa.

Na društvenim mrežama već je objavljena “Gospina poruka” preko Mirjane Dragičević Soldo 02.02.2020.

“Draga djeco, po djelu odluke i ljubavi Božje ja sam izabrana da budem majka Boga i vaša majka. Ali i po mojoj volji i mojoj neizmjernoj ljubavi prema Nebeskome Ocu i mom potpunom povjerenju u Njega.

Moje tijelo je bilo kalež Bogočovjeka. Bila sam u službi istine, ljubavi i spasenja.Kao što sam i sada tu među vama da vas, djeco moja, apostoli moje ljubavi, pozovem da budete nositelji istine, da vas pozovem da vi svojom voljom i ljubavlju prema mome Sinu širite Njegove riječi – riječi spasenja.

Da svojim djelima pokažete svima onima koji nisu upoznali moga Sina, njegovu ljubav. Snagu ćete naći u Euharistiji, mome Sinu koji vas hrani svojim tijelom i jača svojom krvlju. Djeco moja, sklopite ruke i gledajte u križ u tišini.

Na taj način crpite vjeru da biste je mogli prenositi, crpite istinu da biste mogli razlikovati, crpite ljubav da biste znali zaista ljubiti.

Djeco moja, apostoli moje ljubavi, sklopite ruke, gledajte u križ, samo je u križu spasenje. Hvala vam!”

 


9 KOMENTARI

 1. hahahahahaha… recite mi zašto smo onda najgora država evrope iz koje mladi bježe gladni kruha pa nestajemo.. ????

 2. Isplati se biti vidioc. Korist je velika. A ja se pitam zar se ti ljudi ni malo ne boje boga. Baš zato što su vidioci.

 3. ŠKORO NAŠ REGAN IZ NOČNIH KLUBOVA!!
  NARAVNO ,TRADICIONALNI PLEMENSKI KATOLIK SA DINRASKLIH OSOJA I PRISOJA ,A MOŽDA I ZASIGURTNO,SLIJEDNIK STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA, KATOLIČKOG VJEROVANJA I SLUŠANJA ,JER JE NAŠ ŠKORO, MAKAR NIJE ROĐEN,REKAO BI HEGEL , U PODNEBLJU GDJE SE NE UČI MISLITI VEĆ PRIGRABITI I POSVOJITI,ALI JE NASLIJEDIO SVOJU PLEMANSKU SVIJEST, ONU KATOLIČLKOG DUHA I NAUMA KOJU DONESOŠE NJEGOVI PRECI VLAKOM BEZ VOZNOG REDA, PA JE DANAS IZNIMNO VAŽNO KAZATI NEŠTO O AKTIVNOSTIMA TAKVE SORTE LJUDSKIH DVONOŽNIH BIĆA, ČIJE PORIJELKLO EMANIRA , UPRAVO, IZ TIH PODRUČJA ,MAHOM POSTICANI RELIGIJOM I PLEMENSKOM SVIJEŠĆU, DA SE AKTIVIRAJU NA DRUŠTVENO POLITIČKE I UPRAVNE FUNKLCIJE DRŽAVE I POKAZALI SVU ONU HEGELOVSKU SPOZNAJNO -FILOZOFSKO- ZNANSTVENU TVRDNJU DA TAKVA DVONOŽNA LJUDSKA BIĆA , SVJEDOCI SMO MI ,DANAŠNJI GRAĐANI HRVATSKE ,TKO TO BIVA,ILI TKO SU TI KOJE NAŠA SIROMAŠNA INFORMATIVNA JAVNOST,IPAK USPJEVA SPOZNATI I NARODU PRIOPĆITI, I JAVNO PROKAZATI, DA TA KATOLIČKO-STEPČINČEVSKO-PLEMANSKA, DVONOŽNA BIĆA KOJA NE ZNAJU MISLITI , ALI SU UVIJEK I BEZ IKAKVIH OBZIRA SPREMNI PRIGRABITI I POSVOJITI MATERIJALNA I SVA DRUGA DOBRA BEZ OBZIRA NA NJIHOVO PORIJEKLO. ALI TREBA REĆI I TO ,TIČUĆI SE NAŠEG REGANA IZ PIVSKIH,VINSKIH I SELJAČKO-SVETKOVNIH SLAVLJA ,GDJE IH NAŠ REGAN, TU SVOJU KATOLIČKU PASTVU, ZABAVLJA ZA MONOPOLSKU CIJENU ,JER JE KATOLIK, SA DINRSKIH OSOJA I PRISOJA I SLJEDNIK STEPČINČEVSKOG DUHA I NAUMA, ŠTO MU JE OSIGURAVALO I JEDNU VRSTU PLEMENESKO-KATOLIČKOG MONOPLA DA ZABAVLJA KATOLIČKU SLJEDBU NA SVETKOVINAMA, PA NIJE BILO I NIJE SE DOGODILO DA SU I SVI OSTALI KOJI SU POŽELJELI ČUTI NAŠEG REGANA, BIVALI PRIKRAČENI. I AMBICIJU KOJU ISKAZA DA POSTANE VOĐA KATOLIČKOG PUKA OSIGURAO JU JE SVOJIM PJEVAČKIM NASTUPIMA ZA FINANCIRANJE SVOJE POLITOIČKO- PLEMENSKO-KATOLIČKO-KLASNO-KASTINSKE PROPAGANDE KOJOM SE ŽELI PREDSTAVITI HRVATSKIM GRAĐANIMA DA ŽELI BITI NJIHOV VOĐA,ODNOSNO, HTIO BI POSTATI ONAJ ČOVO KOJI JAŠI SVOGA KONJA NA VRHU KATOLIČKE KLASNE DINASTIJE KOJA VLADA EVROPOM, A SVOJIM KAPITALOM ZARAĐENIM NA RAZNIM REGANSKIM ZABAVAMA, ULOŽENIM U RAZNE KORPORACIJE HRVATSKOG I EVROPSKOG PORIJEKLA ,POSTAO DIO VLADAJUĆEG KAPITALA I KLASNE, ROBOVSKE DRŽAVE ,PA ĆE JU UVESTI ODNOSNO, OBNOVITI ILI REFORMIRATI NA DOBROBIT ROBOVSKE KLASE . I KAO TAKAV ,AKO POBJEDI I POSTANE KATOLIČKI VOĐA, VJEROJATNO ĆE PROGLASITI VJERU ZA DRŽAVNU RELIGIJU ,A SVE SVECE DRŽAVNIM PRAZNICIMA. ETO ,TO JE BIO I CILJ TUĐMAN -ŠUŠKOVE SATRAPIJE KOJA JE U SVOM PROGRAMU ,NA OVIM PROSTOPRIMA, OSTAVILA VEĆE ZLOČINE NEGO III-ĆI REICH I STEPINČEVSKA SLUŽBA ,BOŽJE DRŽAVE , KAO PLAČENA LATIFUNDIJA ,MASOVNO SIROMAŠTVO I PODJELJENOST MEĐU GRAĐANIMA .

 4. Ovaj isto kao Kolinda i Plenković, dok nisu postali nešto u HDZu nije ih bilo na utakmicama i u crkvi

 5. “svakog drugog u mjesecu upravo na ovoj lokaciji ima Gospino ukazanje”
  Prosljedite Gospi mail da se ne zajebe narednog drugog u mjesecu, prijestupna je godina ..

  (inače sretan Drugi drugog svima koji drže do blagdana, posebno Franji Zlatoustom)

Comments are closed.