“Evo me u selektivnoj samoizolaciji, pa imam vremena, i ne mogu, u svijetlu lukavog prebacivanja fokusa javnosti s kriminala i korupcije na famozni govor mržnje i popratna uhićenja, ne primjetiti da imam ponešto i reći na tu temu”, napisao je Miroslav Škoro na svom Facebook profilu u opsežnoj objavi u kojoj se osvrnuo na Plenkovićevu borbu protiv radikalizacije društva.

Ostatak objave prenosimo u cijelosti:

“Kaže Andrej Plenković da će se boriti protiv radikalizacije društva i govora mržnje, te napraviti „sanitarni kordon“ prema Domovinskim pokretu, Mostu i drugima. Posebice kad su manjine u pitanju. Recite, poštovani premijeru, a kad je Vaš koalicijski partner plasirao u Novostima vijest da je moja Kim Ann Srpkinja koja je navodno pisala za četničke novine, a članovi HDZ-a bili zaposleni od izbornih stožera da je u komentarima na mrežnim platformama nazivaju četnikušom, i mene četničkim zetom, je li Vam tada palo na pamet osuditi govor mržnje i pozive na linč? Mogli ste to napraviti i u vrijeme predsjedničke kampanje kad su se Vaše “loše sluge lošeg gospodara” obrušile na moju obitelj. Jeste li reagirali na naslovnicu Novosti s Tuđmanom kao dojiljom ili na prikaz mene kao virusa “Škorona” i na ruganje hrvatskoj himni?

Jeste li reagirali kad su me Vaši ministri i članovi HDZ-a javno osuđivali što sam se usudio staviti Lazara Grujića na listu DP-a zato jer je čelnik jedne stranke, a pri tome je i Srbin? Recite mi, kad se Vaš koalicijski partner Milorad Pupovac nakon navijačkog incidenta u Zagrebu javno prijetio „nekima koji spavaju sa Srpkinjama“, jeste li ga osudili za to? Kad je Ivo Josipović nazvao Vašeg Milorada „etnobiznismenom“, jeste li ga tada osudili? Jeste li tada sukladno svojim europskim načelima štitili nacionalne manjine?

Što se tiče govora mržnje s ljevice, recite mi kako ste reagirali na Beljaka i Stazića koji su javno žalili što posao 1945. nije bolje odrađen i više ljudi ubijeno, ili na Mesića kad je za branitelje iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara izjavio da se ponašaju kao četnici u Vukovaru 1991. Zašto niste ragirali na instalaciju petokrake u Rijeci, pod kojom je rušen taj isti Vukovar, nego ste to i financirali?

Ako sam ja desničar jer mi ne pada na pamet koalirati sa strankom ratnog zločinca Hadžića osuđenog na međunarodnom sudu u Haagu, vjerujte mi, ponosim se time kao nikad dosad. To me čini većim štovateljem ljudskih prava i „Europejcem“ nego što ste Vi ikada bili. A Vas samo pukim političkim licemjerom i manipulatorom odvojenim od bilo kakve ljudskosti i osobne savjesti.

Što se tiče ovog sanitarnog kordona, HDZ je na ovim izborima dobio 300.000 glasova manje nego na prošlim. Očito Vam u ovom Vašem trenutku političke nestabilnosti nije jasno da je jedini sanitarni kordon na hrvatskoj političkoj sceni onaj kojim se birači polako ograđuju od Vas. Jedini kordon koji ste Vi uspješno izgradili jest policijski kordon oko zgrade svoje Vlade”, poručio je Škoro.


Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

  1. Samo kad se radi o njegovoj ugroženoj stražnjici, digne se na sve četiri noge. Šta ga briga za druge, a izjavio je da može raditi šta hoće (to i primjenjuje).

  2. Od kuda žena, od tud i delija, za vrime titekove vladavine prvi među pionirima, po amerika delija među delijama,kod frane ambasador nad ambasadorima, kod sanadera i stevana da i ne govorimo, pa kod iveka zorana , kolundre i plenkija nije odbačen bija, na tv voditelj bio, pinez zarađival da bi državnu imovinu kupoval, po njemačkoj peval pesmice i čuvale ga lunjice,pričaju neki iz zadar: da je dvije tisućite za novu godinu šou izvodija sa njegovata družina, vezanih i golih je bilo, a tu bi marko i slušatelji njegova šoua mogli nešto više o tom reći,zamislite, čuval ga titekov vojni milicajac u študgart, ne znam mu imena uključite vilm gospon antuna vrdoljak, neznam kako mu je ,ali tu će te čut kako ga zovedu, pratnja milicije druga lunjicu uvik čuva, bilo u jugoševiji ili kroaciji, ili eu, lunjicu i njegove lunjiće čuvaju partijski partičeki uvik i doživotno zaštićeni , po sistemu jednonožnog druga gljivara! za to je potrebna LUSTRACIJA imaih kao gljiva posli kiše u hdz,sdp, sdss, ima ih i u Crkvi čuvali su “Kalež” i nekomunise, ka i juda Krista! LUSTRACIJA KOMUNISTA I UVEŽENIH PAROKA;otom potom bit ćejoš govora!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime