Predsjednik Zoran Milanović u petak iza 8 sati je došao u Okučane na obilježavanje obljetnice Bljeska.

“Jedan sudionik se skinuo u odoru sa znakom ZDS i ja u tome ne želim sudjelovati. To je namjerna provokacija, smatram to gaženjem žrtava i sjećanja na ovaj događaj.

Ubuduće gdje god bude ovakva situacija ja u tome neću sudjelovati. Premijera i predsjednika sabora razumijem, oni moraju”, kazao je okupljenim medijima Milanović.

Na obilježavanju će sudjelovati predsjednik Vlade Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.3 KOMENTARI

  1. Hrvatskoj prijeti malo veca opasnost: podokriljem pandemije LOPOVI LOPINE potpomognuti onima koji se zaklinju na NDH a pozdrvljaju sa ZDS su uzurpirali vlast. Ovo je vrlo opasno moze prerasti u dikaturu i stavranje neke nove forme NDH, Hrvatsko trenutno upravljaju clanovi ZLOCINACKE ZNA SE, po JEBOKRATSKOM principu da od ostalih stranaka nema nigdije nikoga, jer su LOPOVI LOPINE postavili podobne a ne i sposbne.

  2. Ne može se plesati ni valcer,ni tango,bez plesnoga partnera, zato Narode na izborima reci NE titinim pionirima Andreju, Zoranu, Gordanu, Damiru, Davoru, Beri, Miloradu i Staziću , zaigrali su vam kozaračko kolo da vas vrate u titinu i njihovu prćiju tamnicu jugoslaviju!Maska je to što vam rade. Andrej je doveo Zorana na vlast,nezaboravite to!A sada drug Zorul vraća drugu Plenkiju pomoć da postane premijer, a postankom njega za premijera slijedi njihovo ujedinjenje, proslavit će ga na dedinju sa Vučićima,Dačićima i njihovom agresorskom svitom, na proslaviti, bit ce tu i popadije, isto kao i 1918 i 1945, to je sve ista škola jugo tarabana, njima smeta Država Hrvata i Hrvatska Vojska bilo to HOS,ili HV, ili HVO, oni još uvik pivuše skrivećki: “kad je tito doša u srbiju osnova je narodnu armiju”, njih ne interesirju žrtve atentata u beogradskoj skupštini 1928, niti ubojstvo Milana Šyflaja 1931, niti genocid koji su počinili partizani poslije drugog svjetskog rata nad Nevinnim Zarobljenicima, Djecom,Trudnim Majkama i Civilima ,niti Goli otok niti Zenica niti drugi logori smrti gdje su mučeni i ubijani Hrvati samo zato jer su voljeli i branili Svoju Državu i Slobodu!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime