“Sextra Large” Studija smijeha u petak stiže u Split

Dalmacija Danas će dva čitatelja nagraditi s po dvije ulaznice, a kako do njih, provjerite na našoj Facebook stranici

Sextra Large, tematski stand up show, kao projekt započeo je još 2010. godine i do sada je rasprodao Comedy Club Studio Smijeha više od 100 puta, točnije, svaku predstavu. Nakon rasprodanih izvedbi, izvođači su odlučili pokrenuti projekt u kojem će u deset mjeseci nasmijati deset gradova Hrvatske, a nakon Zagreba, Šibenika, Rijeke i Siska, Sextra Large dolazi u Split!


Zanimljiva činjenica oko stand up showa ‘Sextra large’ je ta da osim što je, kao i na ostalim showovima zabranjeno snimanje showa, ovaj put zabranjeno i fotografiranje jer uz to što pričaju o seksualnim temama, komičari su i odjeveni sukladno temi. A nastavno na sukladnost, svaki posjetitelj dobit će, uz večer smijeha, na poklon i kondome.

– Sextra Large show me jako zabavlja jer publiku dira u one tabue na koje se smiju ali i sramežljivo hihoću, a mene stavlja izvan svakodnevnog konteksta i daje drugačiju sliku mene publici od onog što očekuju. Shvatit će svi oni koji dođu pogledati. Nakon toliko izvedbi čovjek bi pomislio da nam je ulazak u kostime prirodan ali i mi se hihoćemo i pravimo budalaštine u backstageu – komentirala je, uz smijeh, Marina Orsag.

‘Sextra large’ show dolazi u Amfiteatar Dom mladih u Splitu, 3. svibnja u 20:30 sati. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio ili na blagajni Amfiteatra Doma mladih. Dalmacija Danas će dva čitatelja nagraditi s po dvije ulaznice, a kako do njih, provjerite na našoj Facebook stranici.

Nakon Splita, u planu su još Osijek, Zadar, Velika Gorica, Slavonski Brod, Karlovac i Dubrovnik.


O Studiju smijeha

Studio Smijeha prvi je comedy club u Hrvatskoj, a ove godine slavi svoj osmi rođendan, dok kao skupina izvrsnih stand up komičara postoji puno duže. Studio Smijeha producira preko 550 nastupa godišnje, u klubu ili van kluba, od kojih je 90% rasprodano. Komičari Studija Smijeha svakim nastupom se pobrinu da publika iz dvorane izađe nasmijana i napunjena pozitivnom energijom.Voditeljica Studija Smijeha, Marina Orsag, osvojila je razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski Adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime